Satılık Güvercin Kümesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atalaybursa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Atalay EKİCİ
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar Kümes 2mt ye 2 mt dir.İçinde raflarıda vardır.Detaylı bilgi için paçalı dönek grubunun içinden bakabilirsiniz kümesin resimlerine.

Fiyat 2000 tl dir.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

Ekli dosyalar

• Görüntü0209.webp
    Görüntü0209.webp
    133.6 KB · Görüntüleme: 24,261
atalay abi mal senin tabiki ister alır ister satarsın ister bedavaya verirsin de bişey merak ettim.bikaç gün önce döneklerimin yeni kümesi diye konu açtın.el emeğiyle yaptığını söyledin.şimdi satılık diyorsn.nedenini söyleyebilir misin acaba.sorumu yanlış anlama lütfen sadece bu kadar emek verilmiş bişeyi niye satılığa çıkardıgını merak ettim

Kardeşim benim neden yanlış anlayayım sorunu.Bu soruyu sormakta çok haklısın işimle ilgili kısa bir süre şehir dışında kalmam gerekiyormuş kuşlarıma bakacak kimsede yok.Yoksa seninde yazdığın gibi çok emek verdim ama kısmet inşallah bursaya dönünce daha güzelini tekrar yaparım.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

ATALAY ; KUŞLARINA BAKACAK KİMSE YOKSA . BEN ALIR BAKARIM. GELDİĞİNDE DE ALIRSIN . İSTERSEN .BENDEN CİDDİ ANLAMDA DESTEK . İŞTE DAYANIŞMAYSA DAYANIŞMA ...YERİM ÇOOK. SIKINTI YOK. KÜMESİNİ SATIYORSAN YİNE SAT.
YİNE YAPARIZ.FAKAAT AYNI KUŞLARI YİNE BULABİLECEKSEEN ,O ZAMAN ONLARI DA SAT.YİNE ALIRSIN.

Türker Abim desteğin için çok tesekkür ederim kuşlarımı kardeşime bırakacağım.Kardeşim benim evime uzakta olduğu için gelip gitme sıkıntısı var o yüzden sadece kümesi satacağım,dönüncede daha güzel resimler paylaşacağım inşallah.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

Abi döneceksen neden satıyosun ki ? Kuşları bakabilecek birisine ver ama kümesi satmana gerek yok dursun öyle gelip çalmazlar heralde :haha:

Sevgili kardeşim evde yoğun bir mücadele var sadece kuş yok köpekte var.kuşlari kardesime verince köpege kalır o güzel kümes bende kiyamiyorum acikcasi.En azından kuşçu bir kardesimin isine yarar diye düşündüm.
Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum? Onun içinde köpek kalırsa burdaha kuş beslenmez kümeste

Geri