SATILIK HÜNKARİ ÇİFTİ 50 YTL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kotukull
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kotukull

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytaç kara
Meslek
gıda
İlgi Alanı
Kuşlar
Merhaba elimde iki çift temiz hünkari var maviler yumurtasi garantidir. bir tane yumurta yaptı digeri kicinda suan. kirmizilar yeni es kapti. çiftlerin fiyati 50 liradir ilgilenenler burdan yazabilir..

Ekli dosyalar

• Görüntü015.webp
    Görüntü015.webp
    403.1 KB · Görüntüleme: 424
  • Görüntü014.webp
    Görüntü014.webp
    133 KB · Görüntüleme: 391
resimleri sitemiz üzerinden eklemeniz daha kaliteli resim seyrini sağlayacaktır.
resim eklemede sorun yaşayanlar resimli şekilde anlatılmıştır sizler için.

kardeş orduya yollayabilirim dersen ikisinide alırım tabiki masraflarda bana ait

Bileciğe yolalrım dersen bir çiftte ben almak isterim.Masraflar benden.

Sevgili Kotukull kuslarina talibim ama para vermem masraflarda sana ait masraflarada karismam, hatta onlari o kadar beslicem yem paralarida senden yem parasinada karismam :) anlasirsak ekle [email protected] :)

tearfulchild' Alıntı:
Sevgili Kotukull kuslarina talibim ama para vermem masraflarda sana ait masraflarada karismam, hatta onlari o kadar beslicem yem paralarida senden yem parasinada karismam :) anlasirsak ekle [email protected] :)
senin canın sagolsun kardesim iste kümesi komple koyayım koliye yollayım ne demek:D

iyi günler kunukull umarım hünkarilerin diğer renkleride vardır bu yerli ırkımızın Şanlıurfa da olması ve tanınması için yetiştirmek isterim eğer satmadıysan görüşelim. ayrıca hünkari satmak isteyen veya Şanlıurfamızın filo güvercinleri ile takas etmek isteyenlerle görüşmek isterim. saygıları[email protected]

Selam arkadaşım Ben 1 Cift Hünkarine Talibim antalyaya yollayabilirsen tabi :)

Msn'im Bu ekle konuşuruz.

[email protected]

Geri