satılık kapalıbozalılarım (kelebek-saya) çifti 100ytl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kotukull
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kotukull

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytaç kara
Meslek
gıda
İlgi Alanı
Kuşlar
merhaba arkadaşlar. bir arkadasımdan bir çift kapalı aldım. ancak bunları benim kümeste uçurma şansım yok. çünkü aldıgım arkadaşım cok yakın bana. o yüzden bunları satıp yerine baska kus almak istiyorum.

çifti :100 milyondur..
performans:uçucu kuşlardır..
ben kanatlarını makasladım damızlık olarak beslemek istedim ama kuslara yazık olcagını düşündügüm için satmaya karar verdim gercekten ucucu kuşlar çünki..
yumurta konusuda bi bilgim yok garanti veremem..
sağlık durumları: çok iyi
iletişim: [email protected]

videosu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nz3RcMb2rZE[/youtube]

SELAMLAR
Aytaç Bey Kuşlarınıza Talibim Fakat Yumurta Konusunda Bilgi Alabilirsiniz galiba yazınızda Arkadaşınız oldugunu Yazmışınız Bilgi Alırsanız Sevinirim MsnDEN Görüşelim Msn Adresinizi Bekliyorum Görüşmek Üzere....

Alisverislerinizde guvenilir bir insan olduguna ben kefil olurum, saolsun bizde bu siteden tanistik alisverisimiz oldu, hic bir problem yasamadik, hatta kanka oLduk bile diebilirim, ne derse ben kefilim arkadasimiza.

Selamlar Serdar Bey,

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Profilinizden saya beslediğinizi anlıyorum kapalıbozalı kuşların performasına ucucu kuş olarak yazmış satan arkadaşımız kapalıbozalı saya nın perfomansı dönüşüne, oyun stiline ve kostümüne göre ölçülmez mi? birde kuşların kostümleri biraz lekeli karanfilliye yakın değil mi?

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kesinlikle aykut arkadaşıma katılıyorum, kuşlar benim görüşüme göre o fiyatı yapmaz, lekesiz birde siyah rengi daha parlak olsa ok. değil k100 200 isteseyeridir. bu haftaki burdaki mezatta çıkanlar bunlara benzerleri 35-40 ytl arasında gitti, bende karanfile benzettim, neyse herkese hayırlı geceler....

aykutk' Alıntı:
Selamlar Serdar Bey,
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Profilinizden saya beslediğinizi anlıyorum kapalıbozalı kuşların performasına ucucu kuş olarak yazmış satan arkadaşımız kapalıbozalı saya nın perfomansı dönüşüne, oyun stiline ve kostümüne göre ölçülmez mi? birde kuşların kostümleri biraz lekeli karanfilliye yakın değil mi?
Saygılarımla,
Aykut Karabulut
dushekimi' Alıntı:
kesinlikle aykut arkadaşıma katılıyorum, kuşlar benim görüşüme göre o fiyatı yapmaz, lekesiz birde siyah rengi daha parlak olsa ok. değil k100 200 isteseyeridir. bu haftaki burdaki mezatta çıkanlar bunlara benzerleri 35-40 ytl arasında gitti, bende karanfile benzettim, neyse herkese hayırlı geceler....

Satılık güvercinler ile ilgili bölümlerde lütfen fiyatlar ve kuşlar hakkında yorum yapmayınız. Alıcı iseniz özel mesaj yolu ile fiyatta anlaşabilirsiniz.

Selamlar,

Bölüm yöneticisi olarak forum üzerinden gerçekleşen alış verişlerde her iki tarafında haklarını korumak gerektiğine inanmaktayım. Kuş satan kişi de kuşunu pazarlarken bunu etik değerler çerçevesinde yapmalıdır. Bizim amacımız bağcıyı kovmak değil kollamaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Bu konuda Aykut abi ye hak vermemek elde değil her şeyin bir rahiş bedeli vardır..Bunun ölçüsünü bilen kişilerin bu gibi durumlarda müdahale etmesi yorum yapması talipli olan arkadaşların menfaatinedir..

selam arkadaslar. yorumları okudum.herkese yorumlar için teşekkür ediyorum. fiyatın biraz yüksek oldugunun farkındayım. pazarlık payı her zaman vardır.. ancak benim satmak istedigim kuşlarla mezatta yada pazarda satılan kuşları bir tutmak yalnıs olur.. kafesten aldıgınız kusun hiç bir garantisi yoktur. bir kere gerçekten komple bir kuşu(oyun-kostüm damızlık) kim satmak ister mezata götürüp? mutlaka bir fasosu vardır ki
, mesela tutuk olabilir kısır olabilir cinsi kırık olabilir. oyuncu alırsın azman cıkabilir o yüzden elinde çıkarmak ister adam... ben kuşları havada gördüm yerinde aldım. oyununu uçusunu bilmediğim bir kuş için garantide vermem. sadece damızlık konusunda garanti vermemiştim arkadasla konustum yeni eş olmus kuslar daha yavru vermemiş. ama anasını babasını gösterdi. + dişi kuluçkaya yattı büyük ihtimalle bir iki haftaya yumurtlucak gibi.. umarın yeterince acıklayıcı olmustur..

son not: buraya yazmayı unutmusum kuşları sattıktan sonra fiyatın % 20sini site yönetimine bagıslıcam..

Site yönetimi para talep etmiyor. İlan vermek ücretsizdir.
İlginiz için teşekkürler.

kotukull' Alıntı:
para talep etmediginizi biliyorum. uzun zamandır böyle kaliteli bir site arıyordum. sitenin devamlılıgı için kendimce bir katkıda bulunmak istiyorum. teşekkürler..

Öncelikle tamamı renkli, kalın vebüyük harf kullanmamanızı rica edeceğim sizden. Site hakkındaki düşünceleriniz için teşekkürler.
Fakat dediğimiz gibi site üyelerinden kesinlikle para talep etmiyoruz. Site için reklamlara tıklamanız yeterlidir. İlgi alakanız için teşekkürler.

Konu anlamını yitirmesin, konu ile ilgili yazınız.

hayırlı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri