satılık kara çil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimcankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
www.guercinvideolari.com
Ad Soyad
Kazım CANKURT
Meslek
Özel Güvenlik
İlgi Alanı
Kediler

arkadaşlar satılıktır.

fiyat:100 ytl'dir.kuş hakkında bilgim bu kadar

cinsiyeti erkektir.16 kuyruk sayısı vardır.
saygılarımla

sa kazım cankurt fiyatlara baktım herkez bir fiyat atıyor bu çil fiyatı 100 ytl diyosunus çok deilmi fiyatı acep böyle uçuk fiyatlar söylerseniz kimse bakmaz allaha emanet olun

vay anasını bukadar degerlımıymıs :=) dun aksam kumese kadar ındı aynısı bende dedım bu ne kovaladım :D:D

fiyat knusunda anlamadıgım kus oldugu ıcın bısey dıyemem okadar para ıstıosan vaardır bıldıgın, hayırlı pazarlar kus saglıklı duruyor...

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.sanırım taklacı ırkı besleyen arkadaşlarsınız bu kuşun değerini besleyen bilir kusura bakmayın ben kuşu bi arkadaşımızın ihtiyacından dolayı satıyordum.Zaten kuşu verdik 150 ytl ye gerek yok bukadar. Ha birde Demir DİNÇ bey siz ticaretini yapıyorsunuz anladığım kadarıyla, benim gözümde kuşçuluk sizin dediğiniz gibi değildir.Kuş indirmiş isek Önce bir araştırırız varmı sahibi yoksa şayet o ırkı besleyen arkaşımıza veririz.
Artı ben kuş beslemiyorum.Fakat hastalık meselesi.Ne yaparsın.
Saygılarımla
Allah(c.c.)'a emanet olun....................

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
vay anasını bukadar degerlımıymıs :=) dun aksam kumese kadar ındı aynısı bende dedım bu ne kovaladım :D:D

fiyat knusunda anlamadıgım kus oldugu ıcın bısey dıyemem okadar para ıstıosan vaardır bıldıgın, hayırlı pazarlar kus saglıklı duruyor...
Evet bu kadar değerli hatta bundan daha fazla değerli ama sizin tuttuğunuz değil. Dolapçılar sağlam damarlı, rengi düzgün, hava performansı muhteşem ve en önemlisi ise sadık ise bu paralara giderler. Siz o dolapçıyı tutmuş olsaydınız ve bir kişiye ben bu kuşu tuttum al 50 ye satayım deseniz, eğer karşınızdaki dolapçıdan anlayan biriyse almaz. Dolapçılar evine yuvasına sadaketiyle tanınan ırklarımızdan birisidir. :tamam:

Bana göre fiyat pahalı sağlam damarlı kuşlar çok daha ucuza bulunabilir bu yörelerde sen de bilirsin bunu Hüseyin Abi

Yerkesiklee' Alıntı:
Bana göre fiyat pahalı sağlam damarlı kuşlar çok daha ucuza bulunabilir bu yörelerde sen de bilirsin bunu Hüseyin Abi

Fiyat uygun ben karaçillerimden 150 den aşağıya daha vermedim vermemde. Doğanköyden kaç yıldır aramızda para lafı olmayan Mustafa abine bile vermedim. Fiyat pahalı gibi gelebilir ama dolapçı tutkusuda ayrıdır. Onun renginden kostümünden oyunundan anlayanlar bilir. Belki kazım kardeşimizinkide iyidir. bunu havada yerde bakmak altından çıkanları incelemek lağzım.

Acaba Mustafa Abi kuş eksiği olduğunda hangi kapılara baş vuruyor ben en azından 2 tanesini biliyorum fiyatları da biliyorum.

Saygılar

Yerkesiklee' Alıntı:
Acaba Mustafa Abi kuş eksiği olduğunda hangi kapılara baş vuruyor ben en azından 2 tanesini biliyorum fiyatları da biliyorum.

Saygılar

Ben hepsini biliyorum ama ayıp olur söylemek. Bir ara bakarız. :pilot:

Bence de ayıp olur herkes kuşuna ne istiyorsa fiyatı odur ama objektif davranırsak durum ortada. :?

Arkadaşlar hüseyin kardeş bilirsin ticaret ancak ihtiyac duyduğunuzda başvuracağımız kapı olmalı dediğin gibi geldiğimiz zaman konuşmuştuk senin erkek çilden ben o kadar bilmem damarını ilgi alanıma girmiyor fakat beslemek isterim imkanlar elverişli olsa...
saygılarımla

sa cümleten arkadaş kuşu sattıysan siteden kaldır

Neden

Sahibinin isteği üzerine konu kuş satıldığı için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri