kazimcankurt
Üye
- Ad Soyad
- Kazım CANKURT
- Meslek
- Özel Güvenlik
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bu kadar değerli hatta bundan daha fazla değerli ama sizin tuttuğunuz değil. Dolapçılar sağlam damarlı, rengi düzgün, hava performansı muhteşem ve en önemlisi ise sadık ise bu paralara giderler. Siz o dolapçıyı tutmuş olsaydınız ve bir kişiye ben bu kuşu tuttum al 50 ye satayım deseniz, eğer karşınızdaki dolapçıdan anlayan biriyse almaz. Dolapçılar evine yuvasına sadaketiyle tanınan ırklarımızdan birisidir. :tamam:KuCuKaFaCaN' Alıntı:vay anasını bukadar degerlımıymıs :=) dun aksam kumese kadar ındı aynısı bende dedım bu ne kovaladım
fiyat knusunda anlamadıgım kus oldugu ıcın bısey dıyemem okadar para ıstıosan vaardır bıldıgın, hayırlı pazarlar kus saglıklı duruyor...
Yerkesiklee' Alıntı:Bana göre fiyat pahalı sağlam damarlı kuşlar çok daha ucuza bulunabilir bu yörelerde sen de bilirsin bunu Hüseyin Abi
Yerkesiklee' Alıntı:Acaba Mustafa Abi kuş eksiği olduğunda hangi kapılara baş vuruyor ben en azından 2 tanesini biliyorum fiyatları da biliyorum.
Saygılar