Satılık Kara Kuyruk Azman Varsa Alabilirim !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salih1991
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

salih1991

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
salih
Meslek
iş adamı
İlgi Alanı
Seçiniz
mail adresim [email protected]

05434089080 cep arayın

ilgilenenler buyuRsn

Bende arıyorum denizli yerlisi kanat kuyruk - beyaz - kara kuyruk olabilir, parça kanat ve leke olmicak fiyatı önemli değil istanbul ve adana'dan satın alabilirim satan olursa .....

elimde kesme kara kuyruk , süt beyaz azmanlar var isteyenler arasın 0543 408 90 80...

salih1991' Alıntı:
elimde kesme kara kuyruk , süt beyaz azmanlar var isteyenler arasın 0543 408 90 80...
Salih bey merhaba,

Nerede ikamet ediyorsunuz elinizdeki azmanların hepsini alabilirim istediğim gibilerse... fotorafları varsa görmek isterim sizden cevap bekliyeceğim, teşekkürler.

eser_733' Alıntı:
salih1991' Alıntı:
Salih bey merhaba,

Nerede ikamet ediyorsunuz elinizdeki azmanların hepsini alabilirim istediğim gibilerse... fotorafları varsa görmek isterim sizden cevap bekliyeceğim, teşekkürler.

bu aksam resimleri koyarım...mesajınız geldi aksam haber veririm ben denizliliyiim Saarayköy ilçesinde...
karakuyruklarım suan yumurta attı ;)

Ben Adana'da ikamet ediyorum azman kuşunun hastasıyım ama malesef çukurovada azman kuşu bulmak neredeyse imkansız, eğer gerçekten istediğim gibi azmanlarınız varsa ki öyle tahmin ediyorum kargo ilede alım-satım yapabiliriz resimleri merakla bekliyorum, teşekkürler.

banada lazım karakuyruk azman ama sade karakuyruk olacak yamalı falan olmayacak satmak isteyen arkadaslar varsa isterlerse dolapcıyla takasta ederim

kardeş bende sarayköydeyimde hiç böyle azman besliyen görmedim genelde burda akbaş beslenir sen galiba hayel görüyosun
üstelik kara guyruk bende bircivt var istersen satabilirim fiyatıda beşyüz yanında birtanede yavru hediye edeyim ilgililere duyrulur

Geri