SATILIK KELEBEKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HASAN SOYAK
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kuşlar
herseyine garanti kelebekler yerim olmadığından dolayı satıyorum iletişim :0535 437 30 77
karabaşlar 80 tel kuyruklar 150 mavı arkalar 120

karaba3us4.jpg

karaba1wd1.jpg

karaba2sy2.jpg

telkuyruklarmu0.jpg

mavarkalarcj0.jpg

Resimleri duzenleyip fiyat bılgılerınızı ekledım hayırlı pazarlar...

yuh kardeşim yha kuşçularda karabaşlar 10 ytl

bu yorumu sızın yapmanız bence hıc uygun olmadı ben oraya fıyat yazdım işine gelen konus işine gelen konusmaz bu sızı ılgılendırmez herkesın kusu kendıne güzel

nezaket ve görgü kuralları çerçevesinde burda herkes satılık kuşlara yorum yapabilir diye düşünüyorum. böyle bir hakkımız yoksa yönetici arkadaşlar uyarsın bizde ona göre sadece gözlemci olalım, birbirimize faydalı olamayacaksak

kuşarına gelince karbaşların yamalı, sade kafa kuyruk olsalar o istediğiniz rakamı hakedebilirler. o yüzden fiyatları abartılı

tel kuyruklara gelince telek reknkleri pek çıkmamış ama maviyi andırıyor eğer ki mavi ise telekleri çifti 30-40 ytl den fazla yapmaz, eğer siyah ise 100-150 ytl alıcıya göre yapar. sadelikleri güzel maaşallah,

mavi arkaları göremedim eğer mavi arka dediğin enseli tel kuyruklarsa o kadar yapmaz, sütbeyaz sırtı siyah,mavi lerdendense yapar o fiyat tabi yine kuşu görmek gerek

bırak herkes yorum yapsın kuşların hakkını istiyorsan kimse aksi birşey söyleyemez, yada kuşların o istediğin rakamı edecek kaltideyse bilen bilir sen hiç yorumlara kızma,

sinan senin kuşçuda gördüğün kelebeklerle , hasan abinin kelebekleri aynı değil bunlar garanti dönüşü olan ve sağlıklı kuşlardır .. sana daha düzgün konuşmanı tavsiye ederim ona göre ..

yorumlar tabıkı olacak ben herkesın gorusune saygılıyım fakat ' yuh kardesım ' cümlesi bıraz bana ters geldı sıtede ne kuslar var onlara ne kadar ıstıyorlar bız bısey yazsak dahı saygı cercevesınde yazıyoruz kımseyı kırıcı uzen bısey yazmıyoruz kaldıkı kuslarım garantı tl kuyruklarım mavı tellı karaların 100 150 ettıgını hıc gormedım ben 6 yasından berı kuslarla ılgılenıyorum yorum yapılacaksa saygı çercevesınde yazılmsını öneririm

tamam belki yuh kardeşim lafı size biraz ağır gelmiş olabilir ama napıyım karabaşların fiyatını öyle görünce kendimi tutamadım yinede sizi kırdıysam özür dilerim ama napıyım doğruya doğru o kuşlar o kadar etmez

saygılar

Selamlar,

Güvercinler için özel mesajlar menüsünden görüş alışverişi yapmanızı rica ederiz. Bu konularda gereksiz kırgınlıklara sebebiyet verebilecek görüşmelere neden olmaması açısından konu kitlenmiştir.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri