SATILIK KELEBEKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 504

hasan_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HASAN SOYAK
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kuşlar
Satılık Kelebeklerle İlgili Sıteye ılan Vermıstım Fakat cok Saygıdeger bı yonetıcı arkadas ılanımı kaldırmıs ve gerekce olarakta resım yok denmıs resım mı bugun koyacaktım benım fıkrımı sormadan kaldırmak pek doğru olmadı bana göre ilk önce bı uyarı daha sonra kaldırılabılırde ama bakıyorumda sıtedekı yonetıceler kendı kafalarına gore bıseyler yapmaya calısıyor anlamadım gitti

hasan_22' Alıntı:
Satılık Kelebeklerle İlgili Sıteye ılan Vermıstım Fakat cok Saygıdeger bı yonetıcı arkadas ılanımı kaldırmıs ve gerekce olarakta resım yok denmıs resım mı bugun koyacaktım benım fıkrımı sormadan kaldırmak pek doğru olmadı bana göre ilk önce bı uyarı daha sonra kaldırılabılırde ama bakıyorumda sıtedekı yonetıceler kendı kafalarına gore bıseyler yapmaya calısıyor anlamadım gitti

arkadasım dalgamı gecıyorsun? bu kurallar uzun suredır var sıtemıze ılan vermek ıstıyorsan bu kurallara uyacaksın uymazsan ılanın sılınır bukadar basıt, her yerde duyuru var, bugun koycaktım yarın koycaktım olmaz, ılan verıdıgınde resım koymak zorundasın eger yarın koycam dersen ılanınıda yarın verıceksın bukadar basıt, burda kafamıza gore yaptımız bısey yok kurallara uyacaksın...
Buyur oku ıstersen: viewtopic.php?f=133&t=3742

ben bu kuralları görmedim siz yönetici olarak uyarmalıydınız bir kere ve sıtede kac tane yonetıcı var ben bunuda merak edıyorum herkes burda konular acıyor genc arkadaslar var aramızda soru soruyorlar bakıyorum kılıtlenmıs anlamıyorum kı hemen neden kılıtlenıyor bana bunuda acıklarmısın sıteye ne zaman ılan verıcegıme ben karar veririm buna kimse karısamaz

hasan_22' Alıntı:
ben bu kuralları görmedim siz yönetici olarak uyarmalıydınız bir kere ve sıtede kac tane yonetıcı var ben bunuda merak edıyorum herkes burda konular acıyor genc arkadaslar var aramızda soru soruyorlar bakıyorum kılıtlenmıs anlamıyorum kı hemen neden kılıtlenıyor bana bunuda acıklarmısın sıteye ne zaman ılan verıcegıme ben karar veririm buna kimse karısamaz

Foruma üye olurken kurlları kabul etmıs sayılırsınız, ben bilmniyordum duymuyordum gormedım diye birşey yoktur,
"Bu Koşulları Kabul Ediyorum" Butonuna tıkladıgınızda, artık KUSCULAR.ORG yonetiminin belirlediği kuralları kabul etmiş ve uymak zorundasınızdır. Bu yuzden kurallar neyı gerektırıyorsa o yapılır.

Herneyse daha polemik yaratmaya gerek yok

merhabalar ,hasan 22 sitede sadece istediğiniz bölüme değil,bakabildiğiniz her bölümü incelerseniz ,bir çok arkadaşında aynı isimlerde konu açtığını görürsünüz,buda acil çözüm bekleyenleri zora sokuyor,bende ilaç ismi arayana kadar nerdeyse ilaç satan yer kapanacaktı anladınmı arkadaşım,site yönetimi napsın,birde resim olmadan kim kuş alsın gördüğünü almakta kararsızken nedersin :slm:

bakın arkadaşlar bu sitenin birtakım kuralları var ve sizlerin huzuru için ve bu kuralların içinde yaptığınızın yanlış olduğu halde yonetimden hesap sormak için bir konu daha açmanın da yasak olduğu yazıyor.
Üstelik konuyu dost yetiştirici ziyaretlerine açmışsınız.Forumu böylelikle çöp forum haline getiriyorsunuz.

Hasan bey ilanınızı kelebekler ile ilgili bölüme koymussunuz bunu en az yuz kez söyledik o bölümde sadece bilgi paylaşımı olacak siz böyle istediğiniz bolume istediğiniz konuyu acamazsınız bu kurallarda gayet açık yazıyor.

Düşünsenize güvercin satmak isteyenler konusuna giriyorsunuz hastalık konuları.

Hasan Bey sizi uyarıyorum bir uyarı aldınız.Bir daha yönetime hesap sormadan önce hareketşlerinizi gözden geçiriniz.

Geri