Satılık Kırmızı Çil Dolapçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Kuşlar yaş olarak yeni yeme düşmüşlerden tutun 12 yaşında damızlık olarak kullanılabileceklere kadar mevcuttur. Uçuş performansları mükemmeldir. Damızlık kuşlar yırtıcılar nedeniyle makaslı halde veya kümesten çıkarılmamaktadır. Damızlıklardan alınan yavrular 5 ay düzenli bir eğitimden sonra sağlamlık, dönüş test edilir, kostümleride yerli yerinde olduğu görülünce, 5 aylık test sonucunda damızlığa ayrılırlar.
Kuşların kostümleri, damarları (sağlamlık), hava performansları sabittir.
Fiyatları;
Damızlık (minimum 3 yaşındalar) kırmızı çil takım fiyatları 500 liradır. Toplu alımlarda pazarlık payı mevcuttur.
Yavruların (minimum 3-5 aylıklar) takım fiyatları 350 liradır.Çift alımlarda pazarlık payı yoktur. Toplu alımlarda pazarlık payı mevcuttur.
Resimlerdeki kuşlar damızlıklardan bir kısmıdır. Olanağı olanlar gelip yerinde havada ve kümeste olmak üzere gözlemleyebilirler.
İletişim: 0543 886 2629

Not: Lütfen kuşların fiyatları yüksek etmez bu parayı vss... yorumlarda bulunmayın. Her kuşun bir ederi vardır bendekilerin de ederi bana göre budur. Sağlam kuş besleyecek olanlar alsınlar,üretsinler uçurup döndürsünler.

Ekli dosyalar

• dsc00504ps4.webp
    dsc00504ps4.webp
    142.5 KB · Görüntüleme: 9,066
  • dsc00527gw8.webp
    dsc00527gw8.webp
    203.8 KB · Görüntüleme: 9,167
  • dsc00509en4.webp
    dsc00509en4.webp
    184.8 KB · Görüntüleme: 9,080
  • dsc00517di2.webp
    dsc00517di2.webp
    209.2 KB · Görüntüleme: 8,980
  • dsc00515ql6.webp
    dsc00515ql6.webp
    161.9 KB · Görüntüleme: 9,079
İlan günceldir.
Üretim fazlalığından dolayı şu anda 4 çift yavru verebilirim.
Yavruların fiyatları takım 350 liradır. Yeni yeme düşmüş yavrulardır.
İletişim için 0543 886 2629 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlan günceldir.
8 Çift kırmızı çil yavru mevcuttur. Yavrular yeme düşeli 15 gün olmuştur. Damızlık yapabileceğiniz garantili kuşlardır.
Altından çıkan yavru ana baba nasılsa aynıdır. Ne gagasında morluk, ne gözünde kırmızılığı morluğu nede kuyruk veya kuyruk altında renk bozukluğu vardır. Kırık kuşlarla karıştırmayalım. İnternette gördüğünüz alaca ile beleceden çıkma siya karışımı mor karışımı kırık kuşlarla karıştırmayın, kırmızı çil neyse buda odur.
Yavru takım fiyatı 350 Liradır.
Antalya-Isparta-Denizli-Burdur-Kale-Tavas-Aydın-Fethiye-İzmir gibi belli şehirlerde istediğiniz taktirde adres veririm verdiğim kişilerden hali hazırda uçanları izleyebilirsiniz.
Tel:05438862629

merhaba hüseyin.kilometre yapan kırmızı çilliler bunlar mıydı?

Merhaba. Evet abi bunlardı.

maşallah maşallah kardeşim hem kostüm hem damar ikisi bi arada kan iyi tutmuş.

Sağol Mehmet abi. Bakalım kaç yıllardır emek veriyoruz çok yere gönderdim hepde memnun kaldılar gerek kostüm gerek dönüş, gerekse sağlamlık yönünden bilinen kuşlar.
İyi dileklerin için teşekkürler.

İlan günceldir. 40 adet damızlık (anaç) kırmızı çil mevcuttur.
İletişim: 0543 886 2629

Geri