satılık kümes istanbul içi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayyildiz_turkiye1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muhammed gök
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
GÜVERCİN İÇİN ŞAHANE KÜMES

BOYUT 1.60 İLA 1.70 ARASI

2 CM KERESTE

İSKELET 5 10 KALAS

İÇİ STRAFOR KAPLI DIŞI LUŞAMBA KAPLI SADECE TABAN HARİÇ ODA TEK BAŞIMA HAREKET ETTİREMEDİGİM İÇİN EN AZ 150 200 KİLO ARASI AGIRLIGA SAHİP

BİR ASMA KİLİT BİR YALANCI KİLİT MEVCUT BİRDE GİZLİ KİLİT SİSTEMİ MEVCUT

HİÇ KUŞ GİRMEDİ İÇİNE

BEN HAVALANDIRMA VE DIŞINA TENEKE SAC ÇAKMADIM EGER FARE V.B HAYVAN SIKINTISI OLMAYACAK YERE KOYACAKSA GEREKDE YOK KÜMES GERÇEKTEN ÇOK SAGLAM 15 CM LİK ÇİVİ KULLANDIM İÇİNE RAHAT 15 ÇİFT KUŞ SIGAR KENDİ ÇİZDİGİM PAİNT RESMİNDE HER KARE 30 CM MİNİMUM SIGAR İSTEYEN Bİ TARAFA KOMPLE FOLLUK YAPAR ++ OLARAK KÖŞELERE 4 KATLI TEK SIRA EK FOLLUK YAPARSA MİNİMUM 23 ÇİFT KUŞ ALIR ORTADA EN AZ 130 140 BOŞ ALAN KALIR

YAPTIGIM MASRAFI SIRALAYAYIM

TAHTALAR 190 TL

KALASLAR 45 TL

ÇİVİ 4 KİLO 14 TL

LUŞAMBA 15 TL

KÖŞEBENT 10 TL

KİLİT 15 TL

MENTEŞE 10 TL

STRAFOR 40 TL

ALDIGIM YERDEN YAPTIGIM YERE NAKLİYE 40 TL

TOPLAM 379 TL YAPIYOR

+++++ OLARAK 2 GÜN EMEGİM VARDIR Kİ PAHA BİÇİLEMEZ AMA BEN SADECE 300 TL İSTİYORUM PAZARLIKSIZ DİYİP SÜNNETE KAPILARIMIZI KAPATMAYALIM PAZARLIK HERTÜRLÜ VARDIR

ALACAK ARKADAŞ 4 5 KİŞİ İLE VE KAMYONETLE GELİRSE YÜKLEMESİ GÖTÜRMESİ RAHAT OLUR

7/24 OLMASADA 7/12 MESAJLARA CVP VERİLİR

e7a9838d.jpg

cb5813f1.jpg

f7434c4d.jpg

e1de6745.jpg

b89e93cf.jpg

eddd4007.jpg

Bu kümese bu para?K.bakma abicim ama bu kümese kimse 300 tl vermez!

kümesin çok fazla özelllikleri yok
1)osbden değil
2)kümesin üstünde su kaydıracak malzemlerden yok
3)altında ızgara yok
4)içeri doğru bir ışık tesisatı yok
5)bacası yok
6)içeriinde folluk, tünek yok
7)kuşların hava alması için küçük bir tarafı tel yada camla kaplı değil
bu özelliklerin hepsinin olması lazım içiresi donatılması gerek ki düz bir 250tl etsin kardeş bu kümese bu fiyat harbiden çok yüksek!!!

arkadaş kimsenin cebine girmiyoruz kimseyede zorla alacaksın demiyoruz satan benim istersem bin tl derim faruk yapar çok biliyorsun bana bu ölçülerde bu benim kullandıgım tahtalarya o saydıklarını yap ben senden 250 tl ye almazsam adam degilim ama yapamazsan ben başkada şey demiyorum

bu arada osb den degil demişsin neden osb olsun onu anlamadım hırsız bi tekmede içeri girsin diyemi yoksa ıslandıgı zaman çürüyüp şişsin diyemi yada böceklensin diyemi siz daha osb nin ne oldugu bilmeden daha 1 kere bile kullanmadan osb iyidir kanaatine varmış insansınız ben osb yapmadım direk çatı altı tahtasından yaptım babayigidim diyen gelsin tekmelesin girebiliyormu görelim

Selamlar,

Lütfen konuyu saptırmayalım, kümesin kullanılan malzemesi olsun, dizaynı olsun, üçreti olsun bu tür konularda munazaraya girmeden, alıcı olarak görüş bildirmenizi rica edeceğim. Alıcıların özelden mesaj atmalarını rica ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

dayı konuyu kitleyecegine alıcı olacak arkadaşların mesaj atması gerektigini belirtmen daha mantıklı daha yapıcı bir tavır olacagı kanaatindeyim

işte adalet duygusu gelişmemiş bir şahıs daha başka ne diyeyim böyle insanlaraa allah kuş sevgisi veiyorya

iyi kardeşim müşteri bulabiliryorsan güle güle satt!!!!
osb genellikle bir çok insanın tercihidir sen osbye gerekli donatımları yapmazsan çürürde ıslanırda böceklerinirde hırsızda bi tekmeyi vurur!!!

site içi kurallarına dair bu konuyu uzatmayalım!!!

faruk ne bu hiddet :).sakin ol kardeşim.adam 300 de ister 500 de.satıp satamaması onu ilgilendirir.ayrıca ben de osb konusuna katılmıyorum.tamam kullanılabilir ama bu kullanılan malzemenin çok daha iyi oldugu bariz ortada.osb den yapması artı bişey katmazdı bence.
sen sadece satamazsın bence fiyatı düşür anlamında konuşmuş olabilirsin ama söylem sekliniz biraz ağır olmuş.

biraz öyle oldu heralde berat yinedee saol:)))

Geri