Satılık Kus Güvercin dolabı ( Adana )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zackeron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Zackeron

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin ataş
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
arkadaslar elime bir kuş dolabı geçti acilen satmak istiyorum.
185909_156088394445287_151402861580507_310403_5818718_n.jpg

photo.php

boya kötü gosteriyor olabılır. her gözlerin önünde köşebent var. fiyat görüşülür uygun fiyatı.

300 Tl.

300 lira mı :).bunun aynısının kapaksızı bir alışveriş merkezinde 59.90 :D.yanlış anlaşılmasın fiyatı begenmeme gibi değil olay.maksimum ama maksimum 100liralık şeye 300 lira istemeyin.bilmeyen iyi araştırmayan tutar alır.yazıktır millete de.

ne yaptın sende ya nerelısın sen boyle ne ayaksın piyasıyı bılmıyon balıklama atlıyorsun.

kardeşim ankaradayım ben.gel sana da alalım bitane:).götür ordaki piyasada 300e sat:D..boy 182 en 75 derinlik 40 cm.aynen boyle her katta iki raf var ve 5 katlı.ben bişey hakkında kesin bişey bilmiyorsam konuşmam.yaptırmaya kalktım adamlar 400 lira istedi.daha kaliteli malzemeden 59.90 a aldım:D.çok ciddiyim.isim vermek istemiyorum reklama girer diye.ama istiyosan sana ozelden yazabilirm adını

dostum maksadım senin malının bedavaya gitmesi degil.sana diyorumki bunun aynısının kapaksızını 6 ay taksitle 60 liraya aldım.sen buna tutmuş 300 diyorsun.bak ne diyorum: gittim marangozlara 400 istediler.ama ben arastırdım 60 liraya aldım diyorum.bunları buraya yazma sebebim de burası güvercin sitesi oldugu için herhangi bir kümes ekipmanı ya da folluk alındıgında arastırarak alınması gerektigini vurgulamak.bir nebze de olsa arkadaşları abilerimizi bilgilendirmek

sen araştırmalara dewam et gelecegini parlak görüyorum ..

bencede çok o dolaba 300 lira vermek akıl işi değil resmen kazık:)300 tlye ne güzel kümes yapılır

Arkadaşlar satıcı istediği fiyatı istemekte özgürdür lütfen yorumlarınıza dikkat ediniz. Bazı insanların malları kendilerine göre kıymetlidir, siz alıp almamakta özgürsünüz ancak pahalı ucuz yorumu yapmaya gerek yoktur.

abi amaç onun malının fiyatını düşürmesini sağlamak değil zaten.bunu başta da belirttim birinin çıkıp senin gibi yorum yazacagını tahmin ettim zaten.o yüzden bunu başta da belirttim.olur da alacak olursa engel olmak.o para verilmez ona.eger verecek olursa benim yazdığımı görür ve bana sorar ben de ona türkiye genelinde satış yapan bu alışveriş merkezinin adını veririm gider malını alır bana da dua eder.
ama hiç karışmaya da bilrdim.banane. ne fiyat verirse versin de diyebilrdm.bunu yapmadım.kendimce doğru olanı yazdım.yorumlarımda dikkat edilecek bişey oldugunu düşünmüyorum.saygılar

arkadaşlar kuşçulugu bıraktıgım için dolabım satılıktır benimde 10gözlü köşebentli harika tertemiz bir dolap güvenlik kilitleri saglam resim koymasını bilmiyorum yardımcı olursanız veyda bu numaradan ulaşın bana 5332631809 resimleri msn felan atabilrim fiyatı 150tl

unutmadan adana belediye evlerinde dolabım yerdedir indirme derdi olmaz arbaaya atarsınız o kadar

Geri