Satılık kuşlar-Ankara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsntarik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

hsntarik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Tarık Eşki
Meslek
Veteriner Hekim
İlgi Alanı
Kediler
Kuşlarımı posta kuşu beslemeye başladığım için satıyorum.Fiyat çok uygun.Kuşlar fiyatına göre çok çok iyidir.

1 çift gök---Eş--- Kuşlar yavruluktan itibaren uçmamıştır yani damızlıktır.Yavru alınmıştır yani kısır falan değildir.

1 adet duman kirli dişi---Kuş 1-1buçuk saat uçan kuştur.1-1 buçuk direk gider. seferlidir fakat taban taklası yoktur(yalan söylemeye veya abartmaya gerek yok!). Hayvan kanat patlatmaktadır ama şu an iyileşmek üzere.

1 adet gök aynalı yavru(Akkuyruk değil aynalıdır)----Kuş yavruluk tüyünü atmaktadır.Antremanlıdır daha taklayı çevirmemiştir.

1 adet gök erkek ve kirli perçemli dişi---Eş Kuşlar 1. sınıf oyun kuşudur.Kanatları kökünden makaslıdır.Balkonda beslediğim için uçuramıyorum ama isteyen kanat verip uçurabilir.Her şeyiyle dört dörtlük kuşlardır.Kuşların toptan fiyatı sadece bu kuşların fiyatıdır aslında.

Kuşların toptan fiyatı 80 liradır. Taklacı kuşu bıraktığım için fiyat böyledir.Dediğim gibi aslında sadece gök ve kirli perçemli bile bu fiyatın üstündedir.Kuşlar Kavacık-Subayevleri mahallesindedir(Aydınlıkevlerin üst tarafı).

Tel: 0555 748 09 84
Bana özel msj veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz. [email protected]

Not: Veteriner Fakültesinde öğrenci olduğumdan dolayı kuşlara dört dörtlük bakılmıştır. Hiç bir sağlık problemi yoktur..

Geri