SATILIK LİMON VE SÜT BEYAZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kim.bu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

kim.bu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
resimlerdeki 1 çift sütbeyaz,ve 1 çift limon satılıktır.Çift fiyatı 60 tl dir.Kuşlar Burdurda dır.Oyunlu kuşlardır.İletişim adresi [email protected] tel:0505 6617883.

arkadaşlar elimdeki limon çift satılmıştır.resimdeki çift tepe dişi beyazıda aynen onungibi bir erkek bulmamdan dolayı satmaktan vaz geçtim.ama elimde resimdeki öneden perçimli erkek ve aynen onun gibi olan yavrusu kalmıştır.kuşlar odada oynamaktadır. ilgilenen arkadaşlara duyurulur

Ekli dosyalar

• DSCN3445.webp
    DSCN3445.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 6,577
  • DSCN3448.JPG
    DSCN3448.JPG
    2.3 MB · Görüntüleme: 5,684
  • PIC_0150.webp
    PIC_0150.webp
    231.9 KB · Görüntüleme: 6,585
RESİMLERİN DEVAMI.erkek sütbeyaz ve limon çiftin fotoğrafı vardır.

Ekli dosyalar

• DSCN3937.webp
    DSCN3937.webp
    893.1 KB · Görüntüleme: 6,643
  • DSCN3965.webp
    DSCN3965.webp
    955.8 KB · Görüntüleme: 5,632
Güzel Kuşlar Ama Bana Göre Limoni Biraz Daha Güzel :evet: Güle Güle Besle :tamam:

masallah beyazların güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

tepe perçem sütbeyaz dişimi acaba?

erkekğide yokmu aynı onun gibi?

nerelisin acaba tepeli güllü beyazda ki oyun şekli nasıl biraz anlatabilir misiniz

yakın zamanda o tarafa yolum düşerse kuşlarınız<a bakıp almak isterim
yakınız hemde çok yakın ben karamanlılıyım.

ben burdur tefenni deyim.kuşları görmek isterseniz buyurun gelin.

bende hasanpasalıyım fakat antalya da oturuyorum ama en kısa zaman da uğramaya çalışırım ama öncelik ömer abi de

ELEMİM

yok kardeşim ne önceliği estağfurullah benim ne zaman uğryabileceğim belli olmaz bakarsın bir hafta sonra bakarsın 2 ay sonra.

sen bence zor gelirsin abi :D

arkadaşlar herkeze kapımız açık buyurup gelin.gelip kuşları görmek önemli değil.mühim olan yeni dostlar ve arkadaşlar edinmek.

doğru söylemişsin abi

ELEMİM

kim.bu' Alıntı:
arkadaşlar herkeze kapımız açık buyurup gelin.gelip kuşları görmek önemli değil.mühim olan yeni dostlar ve arkadaşlar edinmek.

Selamlar. Profilizden adınız soyadınız, yaşınız, memleketiniz, telefon numaranız gibi alanları doldururmusunuz. Gerekli alanları doldurmak için adres: ucp.php?i=164

arkadaşlar elimdeki limon çift satılmıştır.resimdeki çift tepe dişi beyazıda aynen onungibi bir erkek bulmamdan dolayı satmaktan vaz geçtim.ama elimde resimdeki öneden perçimli erkek ve aynen onun gibi olan yavrusu kalmıştır.kuşlar odada oynamaktadır. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

inşallah birgün yolun düşer , görüşür ve tanışırız kardeş.

Geri