SATILIK MALATYALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan malatyalıcem44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
malatyataklacisi.tr.gg
Ad Soyad
Cem Kavukcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
satılık malatya bol paça taklacı güvercinleri çok uygun fiyatlar malatya güvercinler takasda olabilir

msn:p[email protected]

Ekli dosyalar

• Photo-0179.webp
    Photo-0179.webp
    156 KB · Görüntüleme: 6,101
  • Resim(104).webp
    Resim(104).webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 6,108
  • Resim(104).webp
    Resim(104).webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 6,094
gercekten güzel kuşlarmış allah sahibine bağışlasın

ELEMİM

Alana ,satana hayırlı olsun,harikalar maşallah.

kuşlar alıntı değildir bu kuşlar malatya dan dr mustafa akın ın kuşlarıdır.

Kardeş sana bu kuşların satılık olduğunu söylüyorum bu kuşlar mustafa akının ve satılıktır. Anlamıyormusun benim hiçbir alıntı resmim yok varsa göster sadecem satılık mardin bölümündekiler alıntıdır ve belirttim .

SENİ SİTEDEN BANLANAN BİRİNE ÇOK BENZETİYORUM BİRBİRİNİZE ÇOK UYUYORSUNUZ!!

malatyalıcem44' Alıntı:
SENİ SİTEDEN BANLANAN BİRİNE ÇOK BENZETİYORUM BİRBİRİNİZE ÇOK UYUYORSUNUZ!!

Bende benzettim hatta axi44 vardı ben ona benzetiyorum.O diyicem ama netten giriyor sanırım. İpler farklı cookisler farklı. Ama belkide ona özenmeye çalışan birisidir.
Bu arada lütfen tamamı büyük harfle mesaj yazmayınız.

bence o çünkü bir çok şeyi uyuyor ve pütürgeye gidicekti şimdide pütürgede olması lazım bence o hem avatarında ki resimide axi44 koymuştu

kuyşlar süper

önceliklle şimdiki resimdekiler bizzat benimdir ilk koyduğum resimdeki kuşlar satılmıştır ama şimdi ki resimdeki kuşların içinde de satılık var msn:p[email protected]

güzel kuşlar alanada satanada şimdiden hayırlı olsun
iyi ve sağlıklı yavrular dileğiyle

Cem kardesım bak aradan kay ay gectı kus yollıcaktın bana, eger satmaya yada yollamaya nıyetın yoksa neden koyuyorsun resımlerı ve neden ılan verıyorsun..

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
Cem kardesım bak aradan kay ay gectı kus yollıcaktın bana, eger satmaya yada yollamaya nıyetın yoksa neden koyuyorsun resımlerı ve neden ılan verıyorsun..
cemden bir ara bende alacaktım.senin gene aradan ay geçmiş ona şükret benim nereyse yıl olacak.artık bedavada gönderse yol parası vermemek için aştiye bile gitmem.çünkü onun için değmez.

cem kardeşim bende 5 malatya var 2si çift bir dişi kahverengi lekeli beyaz bir erkek sende bulunurmu

Geri