satılık mermeri ve şebaplar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kim.bu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kim.bu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
elimde bulunan mermeri , sabuni ve miski cinsi güvercinlerimi satmak istiyorum.kuşlar BURDUR da dır.cepTel:05056617883.iletişim adresim kim.bu @hotmail.com İsteyen arkadaşlara kuşlar msn den gösterile bilir veya yakında olan ve görmek isteyen arkadaşlara gösterile bilir.çift fiyatı 60 ytl dir. NOT: resimdeki miskiler damızlıklarımdır yavruları satılıktır.12 mermeri-3 sabuni-3 miski

Ekli dosyalar

• DSCN3475.webp
    DSCN3475.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 464
  • DSCN3473.JPG
    DSCN3473.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 321
  • DSCN4084.webp
    DSCN4084.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 477
Gerçekten Kuşlar Çok Güzelll.Her Kümese Lazım Cinsinden.İnş İstediğin Fiyata Satarsın.Hayırlı İşler: :hhh: :hhh: :hhh:

Takasa girmek istermisin.

teşekkür ederim.kuşlarımı fazlalıktan dolayı sattığım için kuşla takas edemiyorum kusura bakmayın.

Selamlar...

Oyunları hakkında biraz bilgi vermeniz mümkün müdür?

mermerilerimin çogu odada oynuyor.ama miski ve sabunileri hiç uçurmadım.Ama önceden arkadaşa verdiğim miski ve şebaplar odada oynuyor.bunlarda onların kardeşleri.

satacağınız kuşların resimlerini ekleyebilirmisiniz?

satmak istediğim kuşların yeni resimleri.elimde şuan miski kalmadı . yeme yeni düşecek yavrular var.elimde kalan sabuni ve mermeri lerin bazılarının fotoğrafları.diğer kuşlarda bunlar gibi kuşlar tek damar.

Ekli dosyalar

• Picture0002.webp
    Picture0002.webp
    15.4 KB · Görüntüleme: 421
  • Picture0006.webp
    Picture0006.webp
    17.3 KB · Görüntüleme: 383
  • Picture0007.webp
    Picture0007.webp
    18.5 KB · Görüntüleme: 450
devamı

Ekli dosyalar

• Picture0017.webp
    Picture0017.webp
    17.4 KB · Görüntüleme: 458
En alt resimdeki mermerimi? Eğer mermeri ise o kuşun eşi ile birlikte daha ayrıntılı belden enseden ve göğüsten fotolarını paylaşırmısınız acaba? Birde profilizden ad soyad, yaş, telefon, meslek, memleket gibi bilgileri eksiksiz doldururmusunuz?

kuşların bundan başka çekilmiş fotoğrafı yok.kuşlar yanımda değil.kuşlar burdurda bende işim geregi afyon da yım.mermerilerin hepsi aynı kan.elimde 10 tane kaldı.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

kim.bu' Alıntı:
kuşların bundan başka çekilmiş fotoğrafı yok.kuşlar yanımda değil.kuşlar burdurda bende işim geregi afyon da yım.mermerilerin hepsi aynı kan.elimde 10 tane kaldı.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Mermerilerin ensesi kafası göğsü sarı ise çift olarak almak isterim. Fiyat olarak ne?

çifti 60 ytl hüseyin.
bende bakabilirsem görüp bir çift almayı düşünüyorum.

slm ben istanbuldan tekrardan başlamak istiyorum bu yüzden bana 1 çift mermeri ve 1 çift miski ayarlarmısınz kuşların saglık durumu nedir =? sorun yaşamak istemiyorumm da teşekkrler..

Ya mermerilerden bende bir çift isterim valla.Ben Şırnak'tayın ulaştırma imkanınız olacak mı.Bende fazlasıyla meraklızıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri