satılık mirolar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et

miro cinsi orjinal kuşlar,çift olarak satılıyor,pazarlıksız fiyatı 600 dür,sağlık lı muayyer kuşlar..

[email protected]

kuşlar güzel 300 lira veriyorum olursa anlaştık bide bu nasıl bi güvence var bu sitee alış satış konusunda parayı alıp kuşu yolamamak yaa kuş yoladı adam parayı yollamadı bunları nasıl güvencelendiriyorsunuz cevap veriseniz sevinirim
msn ve mail : [email protected]

serhatzana' Alıntı:
kuşlar güzel 300 lira veriyorum olursa anlaştık bide bu nasıl bi güvence var bu sitee alış satış konusunda parayı alıp kuşu yolamamak yaa kuş yoladı adam parayı yollamadı bunları nasıl güvencelendiriyorsunuz cevap veriseniz sevinirim
msn ve mail : [email protected]

Sevgili Arkadasim Oncelikle Burasi Acik Arttirma Mezati degildir, Sayin ALİ HAKAN bey kuslarina istedigi fiyati yazmistir.
Ikincisi Burasi birbirine guvenen insanlarin birlestigi bir ortamdir, Alim satim islerinden site yonetimi sorumlu degildir, Sonucta bu kullanicilar arasinda gerceklesen bir olay, ve tabiki sizde haklisiniz bunu sormakta, ama bunun çözümüde size kalmis.

selam değerli dostum..belirttiğim gibi fiyat yazılıdır..pazarlık yoktur..site sadece alım satım işlerin de tanıtım görevi görür..satan kişiler tel nolarını ve msn adresi gibi alıcıların ulaşabileceği bir not bırakırlar..niyeti olan soracağı soruyu satan kişiye ulaşır ve sorar..buradan onu verdim bunu verdim olmaz..dediğim gibi burada sadece vitrin vardır..sitenin biz kuş severlere bir armağanıdır aradığımız yada vermek istediğimiz kuşları burada görür yada tanıtırız..gerisi alan ile satanın arasın da geçer..birde sen sen ol bir kuşçu kuşa fiyat vermiş ise sakın ola benden bukadar gibi kelam etme..saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri