SATILIK MUHTEŞEM BALKON KÜMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan messengerek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
A.orhan
Meslek
özl. şirk.
İlgi Alanı
Tüm malzeme ve işçiliği birinci sınıf, kendiside kuşçu olan bir modüler mobilya ustasının elinden çıkmıştır. tekerleklerinden verniğine hepsinin en kalitelisi kullanılmış olup hiçbir masraftan kaçınılmamıştır. kümese komple 4 KAT YAT VERNİĞİ atılmıştır. emeğimizede değdi mobilya kadar şık, çelik kasa kadarda dayanıklı oldu. Taban komple çekmece ve ızgaralıdır. Ticari amaç güdülmeden keyif için yaptırılmıştır.
ÖLÇÜLER;
Yükseklik: 120cm
Genişlik: 110cm
Derinlik: 65 cm* (tüm oda ve balkon kapılarından geçirilebilmesi için optimum ölçü)
Fiyat: 300 Tl (maliyeti bu rakamın üzerindedir, elimden çıkarmak adına malzeme parasına vericem)
TEL: 0546 287 75 26

Ekli dosyalar

• FO60AA~1.webp
    FO60AA~1.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 8,135
  • FO689A~1.webp
    FO689A~1.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 9,272
  • FO6490~1.webp
    FO6490~1.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 12,097
selamlar.bu yuva nın bazı teknik yetersizlikleri var.havalandırma çok zayıf .mutlaka tavan havalandırması için bir baca çıkışı yapılmalı.yoksa temiz hava akımı eksik kalır ve hijyen açısından büyük noksanlık sayarım.saygılar.

KEMALO' Alıntı:
selamlar.bu yuva nın bazı teknik yetersizlikleri var.havalandırma çok zayıf .mutlaka tavan havalandırması için bir baca çıkışı yapılmalı.yoksa temiz hava akımı eksik kalır ve hijyen açısından büyük noksanlık sayarım.saygılar.
Bu kümesin herhangi bir teknik eksiği olmadığı gibi heleki havalandırma konusu özellikle dikkate alınmıştır. bizde bilirdik önüne dört kuruşluk tel gerip her mevsim kuşları hasta etmeyi. o camın ölçüleri içerrideki hava sirkülasyonuna göre ayarlanmıştır. ben bu işi profesyonel olarak yapıyorum. bu kümesse balkon için hobi amaçlı yapılmıştı.

A ORHAN BEY KEMALETTİN BEY SANIRIM BACA OLAYINI KASTETTİ..

o cam bencede yeterli isterseniz deneyin evinizdeki camı açın içeride tenekenin içinde odun yakın duman pencerenin üst kısmından çıkacaktır alt kısmından hava girişi olacaktır bu boyuttaki bir kümes için bu pencere çok idealdır daha fazlası kümesin içinin devamlı soguk kalmasına sebebiyet veriri

ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI UGURLU OLSUN

Elinize saglık benım kumesden daha cok güzel buldugum şey içindeki muhteşem kuşlar..İnanın kümesim yeterli boyutlarda ( çatı katı) olmasaydı alırdım fiyatı hiçde pahalı deıl hatta bedava...

elinize sağlık cok güzel bir çalışma olmuş.
kümes çok güzel ben almak isterdim ama benim balkona onu çıkarmak imkansız gibi birşey 7nci kat :D ve evin içinden geçiliyor cok begendim açıkçası ama dediğim gibi benim balkona çıkartmam imkansız görünüyor.

havalandirma yetersiz hemde cok yetersiz

Geri