Satılık Öntepe Gümüş ve Kaplama Sarı Kafa Miskiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maliyeciahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet Erkol
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Selamın Aleyküm,

Merhaba Arkadaşlar kuşlarımın hepsi kendi kümesimde yetiştirilmiş ve yıllardır aynı damardan gelen kuşlarımdır. Bütün kuşlarım kendi alanlarında Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda kupa madalya ve birincilik kazanmışlardır. İlgilenlere ve meraklılarına yumurtaya ve yavruya garantili tek tek ve çift takım halinde satılacaktır. İlanımla ve Kuşlarımla ilgilenenler 0537 421 90 26 ve [email protected] benimle bağlantıya geçebilirler.

g_r_nt_011.jpg

g_r_nt_012.jpg

g_r_nt_023.jpg

g_r_nt_022.jpg

g_r_nt_025.jpg

g_r_nt_031.jpg

g_r_nt_020.jpg

1e.jpg

1h.jpg

phot0050.jpg

14.jpg

10.jpg

pic_0003.jpg

_d_l__9_.jpg

Ayrıntılı bilgi ve diğer resimler için her zaman bana http://site.mynet.com/kirecliliahmet/tr/index.htm adresinden ulaşabilirsiniz...

Merhaba Ahmet Bey,

Kuşlarınız gerçekten çok güzel Maşallah güle güle besleyin...

Bu arada aldığınız kupaları gerçekten haketmişsiniz

İlgili kullanıcılar aynı bilgisayarı ortak kullandıkları anlaşıldığı için konunun kiliti kalktı ve hesapları tekrar ektif edildi.

Dikkatiniz ve ilginiz adına teşekkür ederim...

Selam ve Saygılarımla

Ahmet Bey kuşlarınızın gerçekten maşallahı var.
ben ilk üç resimdeki kuşların benzerlerinden arıyorum.
ama kanat rengi biraz daha koyu oluck kara kanat.yine aynı perçemli,sarı kafa,akkuyruk.
elinizde mevcutmu acaba?
yok ise bu ilk üç resimdeki kuşun detaylı özellikleri ve fiyaztları hakkında bilgi verirmisiniz_?

Ömer bey öncelikle bu güzel görüşleriniz için teşekkür ederim...

Şu anda İstanbul'da çocuklarımın yanında tatildeyim ama bu kuşların aynısı ve daha iyisi mevcut. Kızma yavru haldeler birinci tüylerini attılar zileye dönünce onlarında resimlerinin gönderebilirim irtibata geçebileceğimiz telefon numarasını ilk konuda açtım kısa süre içinde görüşmek temennimdir..

Saygılarımla...

Maliyeci Ahmet ERKOL...

merhaba ahmet bey,

Kurallar gereği ilanınıza fiyat belirtmek zorundasınız, lütfen ilanınıza fiyat eklermisiniz

Merhaba Özgür Bey,

Sitenin kuralları gereği böyle bir durum olduğundan habersizdim ama bu eksikliği hemen halledebiliriz...

Burdaki resimler sadece kümesimden bir-kaç örnektir benim burda şu kuş şu kadar demek gibi bir durumum olamaz ama şunu söyleyebilirim. Kümesimde tek ve çift olarak 700 ytl den başlayıp 5000 ytl ye kadar güvercinlerim vardır. Bu resimler sadece örneklerdir amaç sadece satıp almak değl muhabbet ortamı oluşturup bize özgü olan güvercin sohbetimize nail olmaktır...

Saygılarımla

Eklemeniz için çok teşekkür ederim ahmet bey, kuşlarınız gerçekten çok güzel Hayırlı satışlar diliyorum size, dilerseniz sebab bolumunede kuslarınızın resmini koyup buradan yorum, sohbet vs. yapabilirsiniz...

Teşekürler.

Geri