SATILIK ORJİNAL MALATYA KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GÜVERCİNSEVER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murateryılmaz
Meslek
kuşalımsatımı
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
SATILIK ORJİNAL MALATYA KUŞLARI SIRTI BOZ TAKIM
İRTİBAT TEL: O546 298 49 67
Arkadaslar kuslar Takım 150 Tek 75 YTL dir

Ekli dosyalar

• BOZ ÇİFT.webp
    BOZ ÇİFT.webp
    55.3 KB · Görüntüleme: 369
SATLIK ORJİNAL MALATYA KUŞU SIRATI KAHVERENGİ DİŞİ

Ekli dosyalar

• DSC02627.webp
    DSC02627.webp
    58.9 KB · Görüntüleme: 398
TAKIM SIRTI KARALAR

Ekli dosyalar

• DSC02682.webp
    DSC02682.webp
    98.2 KB · Görüntüleme: 686
TEK KARA MİSKİ ERKEK

Ekli dosyalar

• DSC02629.webp
    DSC02629.webp
    58.5 KB · Görüntüleme: 382
TAKIM SIRTI BOZ DİŞİ VE SIRTI BOZ ERKEK ERKEĞİN SIRTINDA BOZ TÜY ÇOK AZ 1-2 TANE O YÜZDEN BEYAZ GİBİ GÖRÜNMÜŞ RESİMDE

Ekli dosyalar

• DSC02642.webp
    DSC02642.webp
    37.7 KB · Görüntüleme: 322
TELEFON NUMARASINI UNUTMUŞUM YAZMAYI PARDON
İRTİBAT TEL: O546 298 49 67

Arkadaşlar konumuz MAlatya kuşlarının oynayıp oynamaması değildir, ancak bende çok merak ediyorum bu kuşların oynayıp oynamıyacağını dilersiniz bunu ilgili Bölümde konu açarak tartışalım, satan arkadaş bunların orjinal malatya kuşu olduğuna garanti veriyor ve bu kuşlar oynamaz diyor bu kuşların oynadığını idda eden arakdaşlar eğer göstericek kuşunuz varsa çıkın bu benim malatya kuşumdur böyle oynar 8 saat uçar 10 taklayla cıkar vs. deyin eğer böyle bi kuşunuz yoksa susun.

Konuyu Tartışmak isterseniz yeni konu açtım ilgili bölümde ve yazılarınızı oraya taşıdım linki burda viewtopic.php?f=140&t=3334 eğer satılık bölümünde bunu tartışmaya devam edip kurallara aykırı davranırsanız hem konu kilitlenir hem siteden uzaklaştırma alırsınız, Lütfen site düzeni için anlayışlı olun, Teşekkürler.

ÖYLE AHIM ŞAHIM OYNAMAZ DEDİK İNSANLIK NAMINA YİNE YARANAMADIK DOĞRUYU SÖYLEDİĞİMİZ HALDE. YA YALAN SÖYLESEM 8-9- SAAT UÇAR BU KADAR KAÇAR DİYE NE OLACAKTI KİMBİLİR. İNSANLARI ANLAMAK HARBİDEN DE ZOR KARDEŞİM:??

Uyarıya rağmen hala tartışmaya bu konu üzerinden devam edilmeye ççalışıldığı için kilitliyorum kimse kusura bakmasın okadar konu açtık ordan devam edin dedik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri