haltbar
Üye
- Ad Soyad
- Osman Uğur KORKMAZ
- Meslek
- Ticaret
- İlgi Alanı
Elimde uçmakta olan oynar mülakat ve çakallardan bir kısmını yeni damızlık salmamı kurduğumdan dolayı satıyorum...hepsi yumurtası yavrusu alınmış kuşlardır...zaten yavrularını aldığım için satıyorum...minimum uçus süreleri yarım saat ...maksimum 4 saat hatta bazıları şu güzel hava döneminde 6 ila 8 saat arası uçuş performansı göstermektedirler...Kuşların evveliyatını bilmiyorum pazardan aldığım kuşlardır...Aralarında bir tane karakanat oynarda var. ayrıca beyaz oynar da var
NOT : Resimleri yerim dar olduğundan tek tek çekemeyip karışık olarak koydum ilgilenenler benimle irtibata geçerlerse daha ayrıntılı bilgi veririm
İrtibat : 0506 897 62 69
Toplamda 30 kuş var mülakat oynar ve çakal mümkünse toptan olarak vermek istiyorum. ama tek tek istiyenlere fiyat daha farklı olur
Toptan fiyat 550 lira
NOT : Resimleri yerim dar olduğundan tek tek çekemeyip karışık olarak koydum ilgilenenler benimle irtibata geçerlerse daha ayrıntılı bilgi veririm
İrtibat : 0506 897 62 69
Toplamda 30 kuş var mülakat oynar ve çakal mümkünse toptan olarak vermek istiyorum. ama tek tek istiyenlere fiyat daha farklı olur
Toptan fiyat 550 lira