SATILIK OYUNLU KUŞLAR VE DEMİR KÜMES

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sıkıtutun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 504
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre tan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.A KÜMESİMİ VE KUŞLARI ŞİKAYET NEDENİYLE KALDIRMAM GEREKİYOR BUNUN İÇİN SATIYORUM.
KUŞLAR 5 EKE 3 YAVRU VARDIR.EKELERİN HEPSİ SÖKÜK VE YAVRU GARANTİLİ KUŞLARDIR. DEMİR KÜMES İSE KALIN SAÇTAN YAPILMIŞTIR DAHA 2 AYDIR KULLANIYORUM İÇİ DIŞI BOYALI STRAFOR VE TAHTA DÖŞEMELİ 1 GÖMME 2 ASMA KİLİTLİ ÇOK SAĞLAM BİR KÜMESTİR.KUŞLARI VE KÜMESİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA HER ŞEKİLDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIM.BURAYA FAZLA RESİM YÜKLEYEMİYORUM CİDDİ ALICILARA DAHA DETAYLI RESİMLERİNİ YOLLAYABİLİRİM DİLEYEN ARKADAŞ GELİP YERİNDE DE GÖREBİLİR KUŞLARI VE KÜMESİ YER İSTANBULDADIR KUŞLARI ŞEHİR DIŞINA YOLLAYABİLİRRİM İSTEYEN OLURSA. KUŞLAR BESLEMEYE DEĞER OYUN KUŞLARIDIR HEPSİ YAVRULARDA ANA BABALARI GİBİ SÖKÜLDÜKLERİNDE HEPSİ GÖREVLERİNİ YAPAR.
EMRE BAŞTAN 05362304786 05518008683 BU NUMARALARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...SAYGILAR

Zabıta geldiyse kaldırma kümesini, zabıta sadece hijyen yönünden inceleyebiliyor. Ceza keserse de ödeme, neye dayanarak kestin diye dava açarsın. Kümesini, etrafını temiz tut. Öyle kolay değil o işler. Benim evime de zabıtalar geldi 5 ay önce, şikayet var sana 1 hafta mühlet yoksa kuşlarını tahliye edecez falan dediler. Ben de siz benim evime mahkeme kararı olmadan adım bile atamazsınız dedim, kem küm ederek gittiler. Gelen zabıtalar zaten büyük ihtimal şikayet eden "kıl" insanın tanıdığıdır. Ben adım gibi biliyorum görev kağıtları bile yoktu gelenlerin, göz korkutmak için geliyorlar. İstesem görevi kötüye kullanmaktan dava bile açarım. Öyle boyun eğmeyin hemen burası hukuk devleti. Bizim halkımız malesef sindirilmiş, üniformalı birini görünce korkuyor. Hakkınızı arayın, böyle cins insanların yüzünden hobinizden vazgeçmeyin...

Abi öyle diyorsan tamam sana güvenerek kaldırmam ama ceza kesilirse de makbuzu sana yollarım haberın olsun:) enişte gitti belediye ye tanıdık varmış zabıta amirinin dediği zaten benim kuşlardan değil şikayet yabaniler camlarının önünü kirletiyormuş sebebi de benim kuşlar olduğu için kaldırmam gerekiyormuş aslında bende karşı çıkıp diklenmesini bilirimde benimde devlette işe başlama olasılığım var onun için pek ses çıkarmak istemiyorum açıkçası ama yine de verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

sıkıtutun' Alıntı:
Abi öyle diyorsan tamam sana güvenerek kaldırmam ama ceza kesilirse de makbuzu sana yollarım haberın olsun:) enişte gitti belediye ye tanıdık varmış zabıta amirinin dediği zaten benim kuşlardan değil şikayet yabaniler camlarının önünü kirletiyormuş sebebi de benim kuşlar olduğu için kaldırmam gerekiyormuş aslında bende karşı çıkıp diklenmesini bilirimde benimde devlette işe başlama olasılığım var onun için pek ses çıkarmak istemiyorum açıkçası ama yine de verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
kardeşim güvercin için zabıtaya diklenirsen seni devlete almazlar mı :D.bence biraz fazla korkutmuşlar seni.öyle bi şikayette küşları kümesi pılını pırtını toplayacaksan hiç başlamamalıydın apartmanda beslemeye :D.yan komşu surekli rahatsızlıgını dile getirdi getirdi sonra sustu mesela.ayrıca eğer ceza fln kesilirse hakkını araman gayet normal bişey.devlete alınıp alınmamanla alakalı olmayacaktır.hizbullaha ya da pkk ya üye olmuyorsun sonuçta :d

Geri