satılık paçasız miski(nuremberg larks)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
[URL
=http://imageshack.us]
cimg2506dz4.jpg
[/URL]

arkadaşlar daha öncede forumlarda belirttim bunlr cinperi değil nuremberg larks diye ırktır cinperilerin ismi ise arcengel dir arka tepe olurlar saygılar

arkadaşım bu kuş cinperiylen krıklmış miski baksan tipi aynı :D

yuh yane miskinin pacasizininda cikarmayi becermisler :D yakinda möor güvercinde cikar ha demedi demeyin :D

uzun zamandır var sanırım bu hollanda postaları, daha oncedende gormustum, hollandada yetısıyor

selamlar özgür arkadışımıza teşekkür ederim arkadaşlar kısaca bir daha anlatayım bu kuşların ana vatanı hollandadır avrupa birliğinden sebeb serbest dolaşımdan sonra almanyada fuarda görücüye çıkmıştır ve şuan almanyadada yaygındır bunların sabunileri mermerileri miskileri çakmaklıları vardır ve bunlar ayrı bir ırktır bilginize .SAYGILAR

arkadaşlar bakın bunlarda sabunileri ha miskiler daha yavru kızması arkadaşlarımız belki cinperiye benzetmiş olabilir kular ekeleştikçe posta görüntüsünü alıyor saygılar

miskici57' Alıntı:
arkadaşlaURLr 1 takım nuremberg var satılıktır bilginize. kavacıklı mahmut.tel 05324073229
cimg2521ut8.jpg
Edit:

Kuşlarınızın Fiyatını Öğrenebilirmiyim...

(Biraz NezaKet) :s:

selamlar gereksiz tartışmalara yer vermemek için fiyat veremiyorum telefon numaram mevcuttur ararsanız yardımcı olurum .saygılar

gerçekten değişik ve güzel kuşlar alana satana hayırlı olsun.

Güzel kuşlar alanada satanada şimdiden hayırlı olsun
İyi ve sağlıklı yavrular dileğiyle...

arkadaşlar hayır dualarınız için teşekkür ederim.saygılar.allaha emanet olun

kuşlar satılmıştır bilginize saygılar

Geri