SATILIK SAFKAN DÖNEKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hakay

Üye
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar.Güvercin beslemek bir tutku ancak sağlıklı olunduğu müddetçe...1989 yılından beri birfiil dönek ırkıyla uğraşmaktayım ancak sağlık sorunlarım nedeniyle(Alerjik astım olmam dolayısıyla) dönek sayfasını sağlığıma kavuşuncaya kadar kapatmaya karar verdim.Bu yüzden elimde bulunan 8 veya 10 çift safkan döneği(dönüş şekline göre üç gruba ayırabiliriz: Denizli dönekleri,İzmir dönekler ve sitilli dönekler) satmaya karar verdim.Örnek olarak bir iki resim ilave ediyorum ancak dönekler kısmında Hakan Hoca diye girdiğinizde diğerlerini de görebilirsiniz.Aslında satılacak kuşlar değil ama mecburum almak isteyenlerde seçici olacağım çünkü yılların emeği ve iyi bakabilecek birilerine vermeyi düşünüyorum.Sağlığıma kavuşursam alabileceğim birine(yavrularıda olabilir...)vermek dileğim.Alacak olan kişi %100 dönek dahi olsa elindeki dönekleri bu kuşlarla kırmamalıdır.Safkanlıkları bozulmaması için bunlar şarttır.Fiyat olarak tanesi:300 TL dir.Kesinlikle pazarlık yoktur.Ciddi alıcıların aramasını istiyorum.Hakan Hoca/DENİZLİ Telefonum:05436166122 selametle...Safkan dönek isteyenlere bence bu ramazan ayı hediyesidir...
img4977zq.jpg

Geri