satılık taklacı güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafaersayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MUSTAFA ERSAYAN
Meslek
resturant
İlgi Alanı
Kediler
resimdeki görünen 12 adet taklacı güvercinlerimi satmak istiyorum, beni fiyat hakkında bilgilendirecek arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim resimlerim beğenilirse elimde bulunan birçok taklacı güvercinlerimin resimlerini ekleyebilirim.

2691.jpg

2718.jpg

2721.jpg

2723.jpg

2727.jpg

2731.jpg

2749.jpg

2751.jpg

2755.jpg

2758.jpg

2762.jpg

2765.jpg

kuşlarınızın kostüm olarak iyi olduğu söylenemez.
Vede çok bakımsız görünüyorlar.ayaklarındaki bislik taş bağlamış.
Ve bazılarıda don paçalı taklacılarınızın.ama portakal olan hoşuma gitti.
çok süper oyunları da yoksa eğer çifti 20-25 e ver derim ben ederi odur.tabi bu benim yorumum siz nasıl uygun görürseniz öyle verirsiniz elbette.
diğer kuşların resimlerinide yayımlarsanız ve toplam kaç adet vericeksiniz bilgileride paylaşırsanız alıcıları elbet çıkacaktır.

merhabalar, arkadasın dedigi gibi cifti 25-30 ytl arası satısa sunabilir. oyunluysa, bu fiyat daha da yukselebilir, oyun tekniklerine gore.

yine arkadasın dedigine katılıyorum, sanırım cok kusunuz var ve bakımı biraz zorlasmis.. keza, kuslarınız cok bakımsız.. yanlıs anlamayın ama, son zamanlarda gordugum en bakımsız kuslar, tırnaklarının ucları top halini almıs artık... allah korusun bir hastalık gelirse, toplu olumler olabilir... aman dikkat.

hayırlı satıslar.

valla arkadaslar cok ınsaflı davranmıs bence, su sekılde bakıyorum 5 ytl den fazla etmezler ( oyunları varsa bsey dıyemem gormeden), cok fazla kırık duruyorlar

sanırım kuşların çoğu bilinçsiz alınan yavrular alalı kanatlı sivri tepeli falan, oyunları nasıldır bilemem ama burda muğlada kostümü daha güzel kuşlar 10 ytl ye satılıyor. ömer sende biliyon bu işte bakım ve kostüm iyi gider.

olsun arkadaşlar n eolursa olsun.kendi hobimizi alçaltmayalım.
o kuş o şekle kolay gelmiyor bir sürü emek harcanıyor.yem olmuş kaç para o yüzden ben öyle 5 milyona falan kuş satılmasına karşıyım.En ucuz kuş 10 milyon olsun en azından.bu piyasa bizlerin yani kuşçuların elinde biliyorsunuz.
ve benim bir kuşun 5 ytl den satılmasına içim elvermiyor.

arkadaşım bazı kuşların ğüzel ama öbürlri beş para etmez onlar kut o yüzde canını sıkma

KÜLLÜ ARKA TEPEYİ BEN ALIRIM MSN ADRESİNİ YAZ KONUŞLIM

hakkettende birader besliyorsan çocugun gibi bak yok düzgün bakmıyorsan besleme yazık hayvanlara çok ezmişsin

4düncü resimdeki kuşu haftaya bugün 5 ytl ye verirsen alırım bi kuruş bile çoğaltmam msn em [email protected]

bence de kuşlar bakımsız kalmış biraz
ama illa ki satıcam diyosan kendine göre bikaç kuş ayır bakımı güzelce yap ondan sonra çıkar meydana
ama bu arada öbürkülerin bakımını da aksatma tabi

Geri