Murat Eralp
Üye
- Ad Soyad
- Murat Eralp
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Balıklar
Slm arkadaşlar.Ben Isparta'dan Murat ERALP.Kümesimde şu an fazla olan bir kaç kuşumu satmak istiyorum.Isparta içi olanlar yerinde bakabilir.Isparta dışındaki arkadaşlar için kuşların oyunu muayyerdir.Herhangi bir leke getirecek hareketleri yoktur.Bir adet karaçil dişi,bir adet kara erkek,bir adet bozçil erkek.Kahvede kuş satmıyorum.Değerini vermiyorlar satılırsa burada satılsın.Alacak arkadaşların pişman olmayacağını gönülden söyleyebilirim. tanesine 30 lira diyorum. Bana 05454954611 nolu cebimden veya [email protected] adresimden ulaşabilirsiniz.Ama telden aramanızı tavsiye ederim.Nöbetlerden pek buraya sıra gelmiyor.Saygılarımla..
Ayrıca,
Resimlerini sizlere verdiğim kuşlarımın tamamı toplu olarakta satabilirim.Hepsi uçar haldedir.Yanlız belirttiğim gibi şu an bende fazlalar.O yüzden diğer kümese koydum Anlaşmak isteyen arkadaşlara toplu halde verebilirim.
Ayrıca,
Resimlerini sizlere verdiğim kuşlarımın tamamı toplu olarakta satabilirim.Hepsi uçar haldedir.Yanlız belirttiğim gibi şu an bende fazlalar.O yüzden diğer kümese koydum Anlaşmak isteyen arkadaşlara toplu halde verebilirim.