SAYA EDREMİT ARAPLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkandeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan DENİZCİGİL
Meslek
SERBEST
İlgi Alanı
Kuşlar
balıkesir edremit li arkadasların dıkkatıne edremıt araplarının donusu hakkında bilgileri varsa bilgilerını paylasırsa şimdiden tşk ederim...

serkandeniz' Alıntı:
balıkesir edremit li arkadasların dıkkatıne edremıt araplarının donusu hakkında bilgileri varsa bilgilerını paylasırsa şimdiden tşk ederim...
arkadaşım güvercinlerin fotolarını ekle dimin kuşlarından olduğunu yaz bizde bildiklerimizi anlatalım.

syn gurcay bey ifade ettıgım edremit araplarını nesimi duru dan aldım kuşlar çok guzel kostumleri falan hakikaten ust duzeyde bırde damarı ıle donus yakalıyabılsek işin sonu olucak resımlerını en kısa surede ekllıcem .. l

serkandeniz' Alıntı:
syn gurcay bey ifade ettıgım edremit araplarını nesimi duru dan aldım kuşlar çok guzel kostumleri falan hakikaten ust duzeyde bırde damarı ıle donus yakalıyabılsek işin sonu olucak resımlerını en kısa surede ekllıcem .. l
arkadaşım nesimi abimizin kuşları hakikatten çok değerli kuşlardır.uzun zamandır kanı kaybolmamış kuşlardır.dönüş yönünden mükemmel döneceğine eminim.yavrularınıda aynı şekilde döndüreceklerinden eminim.ama kuşlar kendi kuşuysa.damarları serttir.akıllı kuşlardır.

syn gurcay bey hakikaten nesımı abı gibi kuşlarıda degerli. kendısının kumesınden bızzat ben sectım edremıt araplarını bır cift yavrusu buyudu bakalım havada neler yapıcak. ama anladıgım kadarıyla senın anlatıklarının netıcesınde şu kanıya vardım.. benım ıstedıgım ozellıklere sahıpler..

serkandeniz' Alıntı:
syn gurcay bey hakikaten nesımı abı gibi kuşlarıda degerli. kendısının kumesınden bızzat ben sectım edremıt araplarını bır cift yavrusu buyudu bakalım havada neler yapıcak. ama anladıgım kadarıyla senın anlatıklarının netıcesınde şu kanıya vardım.. benım ıstedıgım ozellıklere sahıpler..
allah güle güle uçurmayı nasip etsin.aranan her özellik o kuşlarda bulunmaktadır.iyi günlerde besle.

tşk ederim verdıgın bılgılerden dolayı..resımlerı eklıyım daha net konun uzerınden konusuruz saygılar..

GURÇAY bey kardesım arapların resmını ekledım istanbul kelebeklerı diye resımlerın ıcınde yer almakta.

yarın sabah balıkesır edremıte gidiyorum .. biraz gezıntı yapıcam..

serkandeniz' Alıntı:
yarın sabah balıkesır edremıte gidiyorum .. biraz gezıntı yapıcam..
arkadaşım araplar gerçekten mükemmel.yavrularda çok güzel.edremite kiminle gidiyorsun?

edremite arkadaslarla gittim ordan bursaya gectım..edremıtte kumesler gezdım aksam mezata gittim..nesımı duru abimızle gezdık ... mayıs 15 donus yarısması varmış tekrar davet ettılker bakalım artık nasıl olucak ....

edremıte arkadaslarla gıttım.. nesımı abıyı ugradık aksam mezata gıttık mayıs 15 donus yarısması varmıs bakalım artık nasıl olucak.bursaya da ugradık .. guzel bır gezıntı oldu..

Geri