tolgahan
Üye
- Ad Soyad
- tolgahan cokyasar
- Meslek
- otomobil sanayi
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuslar aynen dedigin gibidir bilader tskdushekimi' Alıntı:capar ayrı bir güvercin ırkımı acaba merak ettim, onlar kesinlikle saya, ilk kez siden duydum, biri mavi başlardan gelme pal, diğeri karabaşlardan gelme sazkanat diye geçer
Sanirim kusculuktan cok iyi anliyor herseyi cok iyi biliyorsun, senelerini bu ise vermis bir insansin, o zaman Senin deyimiyle bu Capar irkinin bize ucus seklini anlatirmisin ne yapar bu capar?malatya' Alıntı:arkadaşım biz sayayıda biliriz çaparıda bas baya çapar 3 5 resimdekiler güvercinden anlayana sor örenmiş olursun
canım arkadaşım arap olana sazlı diyorsun maviyede pal sen ya kuşları iyi tanımıyorsun yada başka türlü öğrenmişsin kuşçuluğu omaviden geldiği belli olan beyazlık çapar olur düz mavi olsaydı pal olurdu yani arap veya süt beyaz birkuş rengini nerden geldiğini bilirsin beyaz pal olmaz nedeni neden geldiği belli değil ama sazlı dediğin kuşun beyazı var o işte çapar olur mavi temiz beyazı yoksa pal olur yani renk olan ama düz kuşlar beyaz ve siyah hariç saya egede kelebek istanbul ve genelde anadoluda bilinir yardımcı oldumsa ne mutlu bana saygılarımla yani çaparda sayada kelebekte aynı soy yöre isimleri farklı olan güvercin türümüz herkeze bol yavrulu sağlıklı kümeslertolgahan' Alıntı:kuslar aynen dedigin gibidir bilader tskdushekimi' Alıntı:capar ayrı bir güvercin ırkımı acaba merak ettim, onlar kesinlikle saya, ilk kez siden duydum, biri mavi başlardan gelme pal, diğeri karabaşlardan gelme sazkanat diye geçer
ya bazen beni okadar cok gùldùrùyorsunuzki yani helal olsun ben sahsen kusculugu bilmem zaten emanet bu hayvanlar bana ben yemliyorum hayrina... kuslar izmirlidir burda renkler dedigim gibidir sizde nasildir nedir bilmem sen kendi kusuna ister capar de ister kapar de ben anlamaz saygilarimlaerdinç_34' Alıntı:canım arkadaşım arap olana sazlı diyorsun maviyede pal sen ya kuşları iyi tanımıyorsun yada başka türlü öğrenmişsin kuşçuluğu omaviden geldiği belli olan beyazlık çapar olur düz mavi olsaydı pal olurdu yani arap veya süt beyaz birkuş rengini nerden geldiğini bilirsin beyaz pal olmaz nedeni neden geldiği belli değil ama sazlı dediğin kuşun beyazı var o işte çapar olur mavi temiz beyazı yoksa pal olur yani renk olan ama düz kuşlar beyaz ve siyah hariç saya egede kelebek istanbul ve genelde anadoluda bilinir yardımcı oldumsa ne mutlu bana saygılarımla yani çaparda sayada kelebekte aynı soy yöre isimleri farklı olan güvercin türümüz herkeze bol yavrulu sağlıklı kümeslertolgahan' Alıntı:kuslar aynen dedigin gibidir bilader tskdushekimi' Alıntı:capar ayrı bir güvercin ırkımı acaba merak ettim, onlar kesinlikle saya, ilk kez siden duydum, biri mavi başlardan gelme pal, diğeri karabaşlardan gelme sazkanat diye geçer