osman bey siz uçan kelebek görmemişsiniz sanırım en çok uçanın yarım saat uçtuğunu yazmışsınız.güneşli havada kuşlarımı gökyüzde göremediğimi söylesem size ve saatlerce de kaldığını söylesem abartmış olmam sanırım,bunların içinde tel kuyruklar çoğunluklu olmak üzere kırmızı ,mavi çakallar,karabaşlar, yani tek tip de değil uçurduğum kelebeklerim ama uçuşta kelebek kuşuna söz söyletmezler. bunun yanında performansları tolga beyin dediği gibi güzel oyunlusu döneği bozAR derler,gördünüzmü bilmem hiç kelebeklerin dönüş stillerini,hiç bir ıkta olmayan bir çok değişik dönüşü stilleri vardır. düze,dike,çapraz,huni şeklinde , hortum, vs. bunları seyretmeden ,görmeden kelebek kuşun neler yaptığnı söylemek pek doğru değil.
kostum konusuna gelince bende kostüm+performans bakıyorum, ama asla kapalı değil, havalar müsade ettikçe mutlaka her gün sabah 07-08 arası uçururum, akşamlarıda , sadece kelebek ırkında değil ben başlı başına telkafeS kuşçuluğuna karşıyım, ben kuşumun havada sergilediği oyunla, yıldıza çıktığında yaptığı hareketlerle mutlu oluyorum, kümesteki kuş isterse altın yumurtlasın benim için değersizdir. SELAM VE DUA İLE KALIN...