saya ( kelebek ) video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

tolgahan

Üye
www.dailymotion.com
Ad Soyad
tolgahan cokyasar
Meslek
otomobil sanayi
İlgi Alanı
Kuşlar
Saya ( kelebek ) video
[dailymotion]x7rhqo[/dailymotion]
Sitemiz Üzerinden İzleyemeyenler İçin Alternatif Link
http://www.dailymotion.com/toolgahan/vi ... ya-kelebek

Kesinlikle olay budur..çok daha yüksek teknolojide olan bir kamera olsada bu kuşların oyunlarını çok net seyredebilsek..emeklerine sağlık Allah nazardan saklasın maşallah

Gerçekten maşallahı var. Bir dönek gibi (akbaş) gibi dönüyor. Hele hele son dakikalara doğru inişte sergilediği performans müthiş. Teşekkürler Tolgahan bey.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selamlar Tolgahan Bey,

Böyle bir dolapcıyı andırır dolaba girme şeklinde saya dönüşüne hayran kalmamak elde değil. Sizi ve güvercininizi ayakta alışlıyor ve şapka çıkarıyorum. Saya (kelebek) kafakuyruk kostümlü yanılmıyorsam bu güvercinin yerde yakın profil bir resmini de bizlerle paylaşabilirmisiniz.
:oley:

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

SAGOLUN ARKADASLAR... DONEK GIBI DONDUGUDE OLUYOR PERVANE GIBI COK ALCAKTA YAPIYOR O HAREKETI ONUN ICIN PEK UCURMUYORUM ZATEN YUMURTLADIDA

Sayanın oyunu bambaşkadır zaten güzelmiş

Gozlerimizin Pasini Sildin Tolgahan Kardesim Emeklerine Saglik, Bir Kelebek Yetistiricisi Olarak Seni Tebrik ve Takdir Ediyorum, Heleki SU Kis Mevsiminde Kuslarimi Tam Ucuramadigim icin Bu Tur Oyunlari Cok Ozlemistim, Kisa Bir Videoda Olsa AŞIK oldugum irki izlemek cok guzeldi.

tolgahan' Alıntı:
SAGOLUN ARKADASLAR... DONEK GIBI DONDUGUDE OLUYOR PERVANE GIBI COK ALCAKTA YAPIYOR O HAREKETI ONUN ICIN PEK UCURMUYORUM ZATEN YUMURTALADIDA

Selamlar Tolgahan Bey,

Yukarıdaki açıklamanızdan aklıma bir konu takıldı. Benimde açıkbozalı dişi bir saya (kelebek) güvercinim vardı kan fazlasından dönek gibi pervane şekilinde oyuna girer ama çıkamaz bahçeye devamlı çakılırdı. Bende soyunu bildiğim bu güvercinimi uçurmak yerine damızlık olarak beslemeye başladım.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
tolgahan' Alıntı:
SAGOLUN ARKADASLAR... DONEK GIBI DONDUGUDE OLUYOR PERVANE GIBI COK ALCAKTA YAPIYOR O HAREKETI ONUN ICIN PEK UCURMUYORUM ZATEN YUMURTALADIDA

Selamlar Tolgahan Bey,

Yukarıdaki açıklamanızdan aklıma bir konu takıldı. Benimde açıkbozalı dişi bir saya (kelebek) güvercinim vardı kan fazlasından dönek gibi pervane şekilinde oyuna girer ama çıkamaz bahçeye devamlı çakılırdı. Bende soyunu bildiğim bu güvercinimi uçurmak yerine damızlık olarak beslemeye başladım.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

EVET AYKUT ABIM BENDE OYLE YAPIYORUM CARPTIMI...HELE BIRDE YAVRU KIZMASIYSA KORKUDAN UCMUYORDA HEMEN KENDINI ATICAK YER ARIYOR SONRADA MALUM BASLAMADAN JUBILE (:

Tebrikler tolgahan;
Video cekimin zayıf kalmış ama kuşu iyi yakalamışsın, paylaşımının devamını dilerim.

valla biladerim cekim olayini bir arastirdim saglam bir cekim icin hemen hemen 1500 euro ya falan patliyor alet hd camare ve sehpasiyla beraber o parayi buluyor simdilik boyle idare edicez artik ;) ucuzlayana kadar :hhh:

Arkadaşım kuşların mükemmel.

Geri