SAYA MI TAKLACI MI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pasovski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

pasovski

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emir Paşov
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
arkadaşlar resimdeki iki güvercinimden yazın yavru aldım .dişi olan kuşun saya olduğundan eminim. erkeğini hiç uçurmadım cinsini saya diye biliyorm . yazın düz beyaz yavru verdiler şuan uçuruyorum fakat kuş takla atarcasına sıkıyor kendini. hani taklayı tam beceremyen kuşlar gibi hareketler yapıyor . bu kuş yaklaşık 4 aylık yavru dönemiyor diye mi öyle yapıyor yoksa babası taklacıda yavru kırma mı . yavrunun fotoğrafı yok ama anne baba bunlar . NOT: Bu anne babadan birde altınbaş lekeli yavru aldım

Ekli dosyalar

YANİ KISACA RESİMDEKİ ERKEK TAKLACI MI SAYA MI

Eğer yazdığın gibiyse kuş dönmeye çalışmıyor takla atmaya çalışıyorsa babası mardin olabilir.4 aylık bi yavrunun dönmesi gerekir diye düşünüyorum. :slm:

Abi bazı kelebeklerde takla tımaya çalışıyor bi tanıdığımın kelebeği az uçuyor takla atıyor gibi yapıyor belki seninkide öyledir

KANAT SESİNDEN ANLARSIN
ÇATIRDAMA YAPIYORSA TAKLACIDIR.

kuyruk üstü yağ bezesi yoksa kelebek (saya) dır. Kuyruk üstü yağ bezesi varsa TAKLACIdır. hem yavrulara, hem anne babaya bak anlarsın. (en olmadı saya ve taklacı kuyruk sayılarını forumdan araştır, say öyle karar ver. )

kanat sesi yok en iyisi kuşun kuyruk kısmını kontrol etmek :)

Geri