saya(tıre):?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doci2535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

doci2535

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
dogukan yetgil
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
bugun bı arkadasım bı kus geıtrdı kelebekmıs tire dıo o pacasız donek gıbı donege benzıo bu kusun ozellıklerını bılen soyleyebılırmı karsıyamı donuo asagımı oynuo karsıyamı demek ıstedım bılgılerını beklıyorum...

dedigin kus odemis sayasi olsa gerek

ya izmirde tire dıolar ama daha yenı oldugum için bu oyun yaparmı yapmas mı bılmıyorumm danısıyım dedim...

selam resmini çekipte gosterırsen soruna daha net cvplar alabılırsın

saygılarımla

tıre donegı var o ırktan olabılır

ewet tire dönegi onun özelliklerini söyleyeblrmısınızz..

tire kelebeklerinden 1 çift alma şansım olmuştu , benden önce davranan biri o güzelim kuşları satın aldı bende arkasından bakmakla yetindim :D

özelliklerini hiç bilmiyorum

Tire kelebeği ödemiş kelebeği aynı özelliklere sahip paçasız dönücü ırk bir güvercindir.Çok güzel dönüşleri vardır renk olarak ağırlıkla kırmızı ve siyahtır diğer özelliklerinden biride baş üzerinde bulunan bademidir.Malesef diğer ırklarda olduğu gibi ödemiş ve tire kelebeklerinin hasını bulmak zorlaştı

sLm dediginiz kuş ödemiş yerlisi olsa gerek alnı bademli kanat üstleri renkli bir kuş.foto koyma imkanınız olursa daha net bilgi alırsınız.

.......uŞaK___SeRDaR___aRSLaN.......

Tıre Kelebekleri karşıya oynar.

tire sayaları paçasız döneklerdir aşşağıya doğru teker yaparlar genelde teker yaparken kendini kapatıpta yaparlar yani dönerken kendini sağıtmayan kuş türlerindendir beslemek istiyosan kümesinin çevresinde apartman yada ağaç gibi şeyler olmaması lazım yoksa çatılardan yada ağaçlardan toplarsın genelde döndükten sonra çarparlar

dogukan25' Alıntı:
bugun bı arkadasım bı kus geıtrdı kelebekmıs tire dıo o pacasız donek gıbı donege benzıo bu kusun ozellıklerını bılen soyleyebılırmı karsıyamı donuo asagımı oynuo karsıyamı demek ıstedım bılgılerını beklıyorum...

DOĞUKAN KARDEŞ TÜRKÇEMİZİ DÜZGÜN KULLANMAYA DİKKAT EDELİM... ( "y" BİZİM ALFABEMİZDE OLAN BİR HARFTİR, O YÜZDEN KULLANMAKTAN KORKMAYALIM..)

............SİNAN ÖZTEKİN............

Ekli dosyalar

• turkcemiz.gif
    turkcemiz.gif
    12.1 KB · Görüntüleme: 886
tire kelebeği değil dediğiniz kuş ödemiş dolapçısıdır.hasını bulursan oyun izlemeye doyarsın.ucuz fiyatlarla çeşitli pazarlarda karşınıza çıkabilir özellikle izmir pazarında fakat o paraya hakiki dolapçısını kimse satmaz.% 100 damarında kırıklık vardır o kuşların.her alnında badem olan ödemiş dolapçısı değil.alır uçurur oynayacak diye bakarsın hiçbirşey yapmaz.kuşu pazardan değil yerinden üreticisinden almanızı tavsiye ederim

Geri