saya veya dönek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferdi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ferdi35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferdikonuklar
Meslek
teknisyen
İlgi Alanı
öncelikle bütün kuşcu abilerime kardeşlerime merhabalar.yeni yapmış oldugum kümesime güzel bi çift saya veya dönek almak istiyorum.sizden ricam uygun fiyata olmasını rica ediyorum yada kümesime hediye tarzındada olabilir.istedigim güzel bi çiftten tek damar gitmek.şimdiden teşekkür ederim herkese saygılar...

arkadaşlar bo konuda yardımcı olursanız sevinirim.

kusura bakmayın yanlış yazmışım.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ücreti neyse verilecek hediye derken yigbe anlamında söylemedim.saygılar

nerelisin dostum sen,22 mart pazar günü karacabeyde festival var orda yardımcı olabilirim gelirsin, kümesimdeki fazlaları götürecem

ben manisadayım işin en kötü yanıda bulundugum yerde benden başka kuş besleyen yok.elindeki kuş ve fiyatlarını belirtirsen olabilir.saygılar..

arkadaşlar bir çift güzel damarlı dönek aranıyor..

ferdi35' Alıntı:
arkadaşlar bir çift güzel damarlı dönek aranıyor..
ferdi merhaba nerede ikamet ediyorsun izmirde isen sana yardımcı olabilirim.

cüneyt merhaba ben aslen izmirliyim ailem hala şirinyerde oturuyor.ben manisadayım görevim buraya çıktı manisada ikamet ediyorum ama sorun degil izmire gelip gidiyorum benim amacım cüneyt güzel bir çiftten tek damar gitmek şimdiden tşk ederim saygılar

arkadaşlar bir erkek daha geldi dönek için ilanlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum saygılarr

ferdi arkadaşım tek cins demişsin bende ilan verdim cakalalrımı atıyorum diye almak istiyorsan baqabilirsin kuşlara sonra konusuruz alıcıysan

Geri