Sayada Takla atma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M&J__Who_Is_It
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert semercioğlu
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar saya beslemeye başlıyalı 5 ay filan oldu güzel kuşları filan ayırıyorum başka kümese 1 tane beğendiğim arap saya var duruşu filan hoşuma gidiyor onuda ayırdım bi pal saya ile eşleşti ama hayvan takla atıyor bunu nasıl engelleyebilirim :) bi bilginiz varmı acaba
yakında fişeklemeye başlıycak diye korkuyorum :hhh:

selam mert kardeş kanat sesi varmı hiç kuşta ??

yok çok nadir eşiyle uçurduğumda bazen kur yaparken kanat vuruyor ama ses yok

kümesinde taklacı varsa ondandır.Ben karışık besliyorum kelebeklerimde takla atar oldu.Ama ayrı uçurmaya gayret edin...

yok sadece saya var normal sayalık ta yapıyo ama takla atmasının sebebini hala çözmüş değilim

Sayada takla kuşun keyifinden özelliklede eşiyle ucarken kur yapar birde yatıklıktan takla atar ama bu kesinlikle taklacıların taklasıyla karıştırılmamalı, kelebeğin soyunda takla yoktur ama bırak takla atsın bu kuşun keyifli,sağlıklı olduğunun belirtisidir. bunu unutturamazsın keyfi yerinde oldukça bunları yapar.

M&J__Who_Is_It' Alıntı:
yok sadece saya var normal sayalık ta yapıyo ama takla atmasının sebebini hala çözmüş değilim

normal dönüş gibimi cat cat yapıp mı atıyor.?

yok çatçat yapıp değil ya normal uçarken direk 1 atıo devam ediyo bazen gaza geliyo eşiyle uçunca:) 2 tane atıyo

o takla değil :=) giderken mi oynuyor yaprak savrulur gibi ??

taklaya benziyor hani makaracı ırkların yaptığına benziyo tek attığında hiç aşağı alçalmadan bozmadan devam ediyo bazen takılıyo:) 2 tane yapıyo

kelebek besleyenler anlatsın şimdi ben anlatırsam olmaz kelebiğin oyun türünden biri o sadece dalış seklinde siprel seklinde yapmaz kelebek oyunu giderkende oynaya bilir detaylı acıklamayı kelebek ustaları anlatır :=)

yok bahsettiğin şey karşıya başka kuşlara oynamadır onu biliyorum onu yapan kuşlarımda var :) ama bunun yaptığı onlarınkinden farklı

Bende de çift karabaştan gelme beyaz erkek kelebek var ,takla atıyor, dişiside takla atmaya başladı, fakat yavruları oyuna düşkün.

M&J__Who_Is_It' Alıntı:
yok bahsettiğin şey karşıya başka kuşlara oynamadır onu biliyorum onu yapan kuşlarımda var :) ama bunun yaptığı onlarınkinden farklı

hayır bu dediğim kuşlara oynamaz kuş kendisi giderken oynar 3 turla 1 tur şeklide olur takla gibi sayılabilir ama takla değildir. giden bir uçağın tam dönüp sonra düzelmesi gibimi ? durdugu yerde yapmaz caprazda yapmaz sadece ileri giderken yapar bu şekilde mi?

tengelli' Alıntı:
M&J__Who_Is_It' Alıntı:

hayır bu dediğim kuşlara oynamaz kuş kendisi giderken oynar 3 turla 1 tur şeklide olur takla gibi sayılabilir ama takla değildir. giden bir uçağın tam dönüp sonra düzelmesi gibimi ? durdugu yerde yapmaz caprazda yapmaz sadece ileri giderken yapar bu şekilde mi?
buna yakın

M&J__Who_Is_It' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
M&J__Who_Is_It' Alıntı:

buna yakın

kelebeğin bir oyun türüdür ama tam adını ben bilmioyrum onu ustasına sormak lazım. ve 3 lü şekilde yapıldığı cok güzel olur.

yavrusunu alıyım bakalım oda aynısını yapıcakmı ilk eşini şahin aldı yavrusunu alamadan

sevgili dostlar önceki yorumumdada belirttiğim gibi KELEBEK kuşunda takla yoktur, bu kuşun yatık,bazen yatak derler çok uçkun olmayışından yada keyiften yaptığı harekttir, yoksa öyle uçarken bunu sürekli yapan kuş KELEBEK değildir. mutlaka kırmalık vardır kanında, yoksa SAFKAN KELEBEK te siz taklayı göremezsiniz, ki bu hareketi yapanlar dahi takla ile ifade edilmez takla mardin oyun kuşunun hareketidir. zaten yaptığı hakerette oyun kuşununkinden çok farklıdır. bu konuyu uzatmayada gerek yok,

Değerli arkadaşlar dönen kelebek kuşu uzun süre ucurmayıp arasıra ucurursan veya kuş catıya inip cıkarken keyiften takla yapar.Fakat taklacılar gibi takla atıp kanat sesi cıkmaz.Kimi kuşlar uzu süre ucmadığı zaman havaya cıktığında dönüşle takla karışımı yapıp yere bile cakılır.SAYGILAR

dushekimi' Alıntı:
Sayada takla kuşun keyifinden özelliklede eşiyle ucarken kur yapar birde yatıklıktan takla atar ama bu kesinlikle taklacıların taklasıyla karıştırılmamalı, kelebeğin soyunda takla yoktur ama bırak takla atsın bu kuşun keyifli,sağlıklı olduğunun belirtisidir. bunu unutturamazsın keyfi yerinde oldukça bunları yapar.
Aynen arkadaşım sana katılıyorum.demek ki kuşların hem keyifli hem kızgın.

Valla kardeş bizim karşı komşumuz :D kuşçuluğu bana öğreten abim :) fakat şimdi yok universite okuyor :D beslemiyor o 1 arap mardinle 1 arap kelebek [sayamı dersiniz dönekmi bilmem] vurdu eşe yavruları sineğe kalkıyor dönüyor kumese yaklaşınca çatır çutur fişekliyip takla manyağı oluyordu :D

Saçma Sapan Cevaplar, ve Forum Kirliligine Yol Acicak Konular Acmaz isek Cok GUzel Olucak, Kelebekler Bolumunu Incelerseniz Kelebeklerin Takla Atma Nedenleri vs. Gibi Seyleri Bulabilirsiniz..

Konunun Cevap Buldugunu Dusunerek Kilitliyorum, 2-3 Gun Icerisinde Yonetici Arkadas tarafindan GERI DONUSUM KUTUSU'na Tasinabilir..

Saygilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri