SAYALARIM OYNAMIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hllkc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
halilhll
Meslek
kaçahll
İlgi Alanı
Kuşlar
MERABA ARKADAŞLAR şu ana kadar çok saya aldım hiç biri oynamıyor uçuralı 2 ay oldu eş oldular neşeyede geldiler yinede oynamıyorlar .....oynayan saya almam için ne yapmalıyım yani oynayan saya kendini yerde nasıl belli eder yyerrde bakınca oynıyacağını nasıl anlarım

Arkadaşım bir sayanın illa oynaması gerekmez oynayacak diye bişe yoktur oynayan saya zaten oynar bir kuşun oynayıp oynamayacağınada yerde bakıp anlayamassın uçuşunu izlemen lazım
SAYGILARIMLA

saya kuşları yada diğer kuşlar yavruya kustuklarında oyunları ortaya çıakrlar genelde bende pazardan aldım saya yeni uçurdugumda direk oyun yaptı sonra yavru buyutemedı yumurtadan yavru cıkmadı oyunu kestı 6-7 ay kadar oynamadı bir takım yavru buyudu altıdna hemen oyuna basladı yıne bir yavru alınız kustan sorna oynayıp oynamamasıan bakın birde kusun çatıya ısınması lazım ki marifetini göstersin. pazardan alınan kuş sanş işi özellikle avarecilerden alırsan kuşları oynama ihtimalleri daha fazla çünkü rasgele yakalanıyorlar pazara yem parası dıye yada başka bir niyetle çıkartılıyor. ben avarecinin birinden aldım 2 tane ikiside bana göre güzel oyun yapıyorlar.

selamlar kardeş sen elındekı kumesındekı hayvanların resımlerını koy oraya soylerım sana hangılerı oyun yapar yardımcı olurum.

bilader tipten anlaşılmıyo dedi arkadaşlar resmini koyduğumda anlayabilcezmi....

bide kuşçu arkadaşlar bide kafesçiler kuşun kanada bakıp anlıyorlar o nasıl oluyor anlamadım

oynamaya değilde kanat tüylerine tüy yapısına ve kanatları güçlümü diye bakıyorlardır. birde gerçi tüylerde biraz değişme oluyo uçan kuşlarda hereketlerine görede tüyler yön alıyor onlara dikkat ediyorlardır.

nası mesela merak edyrm... bilen yokmu toplu saya alcam oyunlarını bilmym kanatlarına bakçm tutak mş onlarda bilmiyo

bende sayacılık konusunda yeniyim 1 yıl oldu saya beslemeye başlıyalı. ama toplu alımalrda kuşların fiyatalrı düşer malum sen all hepsini dene uçurarak anlarsın dönenleri nederece dönüyoo oldularını ama yavruyada kusana kadar tut beklee uzun sursede bu işlem sabredecen dönmiyenleri satarsın yine dönenler sende kalır.

Geri