Sayalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurtsever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

yurtsever

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ayhan YURTSEVER
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kuşlar
Beslemiş olduğum sayaralımdan bir kaç resim

Ekli dosyalar

• arap erkek.webp
    arap erkek.webp
    157.5 KB · Görüntüleme: 1,774
  • gerdanlı yavru.webp
    gerdanlı yavru.webp
    156.8 KB · Görüntüleme: 1,750
  • yavrular.webp
    yavrular.webp
    465.8 KB · Görüntüleme: 1,800

Ekli dosyalar

• karanfil dişi.webp
    karanfil dişi.webp
    608.5 KB · Görüntüleme: 1,797
  • kırmızı ve arap yavru.webp
    kırmızı ve arap yavru.webp
    970.9 KB · Görüntüleme: 1,828
  • S5003148.webp
    S5003148.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,788
Selamlar
Ayhan abi Sayalarınız Maşallah çok Güzel Allah nazardan Saklasın İzmirin Vazgecilmezleri Hemen Hemen Bütün Güvercin Besleyenlerin Kümesinde Görebilirsiniz Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...
Paylaşım İçin Teşekkürler ...

sayalar güzelmiş, havada oyunları nasıl? uçuruyormusunuz

kuşlarınız çok güzel maşallah allah nazardan saklasın ...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kuşlarım kostümleriyle sınırlı değiller oyunlarıda var şuan için oyunları beni tatmin ediyor herkese sağlıklı bol yavrulu kuşlar dilerim

Selamlar Ayhan Bey,

Kuşlarınızın oyunlarını bizzat seyretme imkanına sahip olmakdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Kuşlarımızla birlikte güzel, mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
:heyo:

Ayhan bey;
Kuşlarınız cok güzel maşallah, uzun zamandır forumda bu karelere hasret kalmıştık, paylaşımınız için teşekkür ederim.

Selamlar.
Ayhan bey maşallah sayalar göz dolduruyor. Umarım havada da bı zevki yaşatıyorlardır. Bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

HAYIRLI AKSAMLAR YURT SEVEN KARDESIM BEN DOLAPCI BESLIYORUM KUSLARIN COK GUZELLER ALLAH NAZARDAN SAKLASIN YANLIZ KIRMIZI BIR SAYA VARDI ERKEK ONLARDAN SENDE VARMI YADA BULABILIRMIYIZ YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM TSK LER USAKLI ...ARS

Selam ARS o kırmızı erkeği bir arkadaştan yeni getirdim elimde eşli bir arap erkek (3.resimdeki) ve siyah gerdanlı bir dişi var yavruları çoğunlukla kımızılı veriyorlar dişinin kanında kırmızılık var 2. resmimdeki yeşil boncuklu ile 5. resimdeki kırmızı yavru onların yavrusu ikisi yuva kardeşi yazın öyle çok yavru aldım ve hepsinide verdim ben kırmızı rengi sevmiyorum o nedenle o kırmızı erkeği getirdim o dişiye eş ettim .Bakalım nasıl yavru verecekler elimde başka kırmızı yok ben kara renk seviyorum.

huseyın bey kolay gelsın ben ıstanduldan enes algan kuslarınız gercekten guzel bu kuslardan almak ıstesek bana yardımcı olabılırmısınız
sayıgılar

Enes ALGAN
0533 335 35 30

Selam Enes bey bu kuşlardan satılık yok malesef ilginize teşekkür ederim iyi günler iyi seneler

Geri