sayalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

muygun

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet UYGUN
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Balıklar
kırmızı bozalı erkek sarı bozalı dişi ve kapalı karabaşlarım

Ekli dosyalar

• GetAttachment[1].webp
    GetAttachment[1].webp
    28.9 KB · Görüntüleme: 1,687
  • GetAttachment[2].webp
    GetAttachment[2].webp
    14.7 KB · Görüntüleme: 1,714
s.a hocam maşallah kuşlar yanıyor renkleri çok güzel ve gayet saglıklı gözüküyorlar eminimki havadada süperdir bunlar allaha emanet bozalılar çok oyuncu olurlar..saygılar..

Hocam emeğine sağlık ödemişler olsun karanfiller olsun sarı ton ve kesmesi güzel kırmızıyla ondan iyi ekmek çıkar birde 2.resimde arkada duvar kırmızı karanfilde paçamı yok?

Maaşallah güzel kuşlar.. Güle güle besleyin..

..........SİNAN ÖZTEKİN..........

kanazon' Alıntı:
Hocam emeğine sağlık ödemişler olsun karanfiller olsun sarı ton ve kesmesi güzel kırmızıyla ondan iyi ekmek çıkar birde 2.resimde arkada duvar kırmızı karanfilde paçamı yok?
evet paça yok kesme ve renk muhteşem değilmi.öyle saya olsa ! hollanda postası onun cinsi.senin avatardaki sarılarda harika arkadaşım.sarıyla kırmızıyı daha yeni eşlettim bakalım neçıkacak?

muygun' Alıntı:
kanazon' Alıntı:
evet paça yok kesme ve renk muhteşem değilmi.öyle saya olsa ! hollanda postası onun cinsi.senin avatardaki sarılarda harika arkadaşım.sarıyla kırmızıyı daha yeni eşlettim bakalım neçıkacak?

o kuşları kesin kırıyolardır baya ilginç.Avatardakilerde benim kendi kuşlarımdan her rengi mevcut :hhh: Allaha şükür üreteyimde bol bol resimlerini ekleyem inş ölmez yavrular yine soğuklarda tüylü yavrulardan attım hep mlsf ne diyelim sağlık olsun.

SELAM
MEHMET ABİ İLK RESİM DE KUŞLARI İŞ ÜSTÜNDE YAKALAMIŞSIN...
YA SENİN KUŞLAR CİNSELLİĞİN ÖNEMİNİ BİLİYO YA DA SEN SABAH AKŞAM ONLARI TAKİP EDİYOSUN..
SAYGILAR

pigeon9' Alıntı:
SELAM
MEHMET ABİ İLK RESİM DE KUŞLARI İŞ ÜSTÜNDE YAKALAMIŞSIN...
YA SENİN KUŞLAR CİNSELLİĞİN ÖNEMİNİ BİLİYO YA DA SEN SABAH AKŞAM ONLARI TAKİP EDİYOSUN..
SAYGILAR
fotoğraf çektiğim gün tesadüf erkek ensedeymiş.öyle bir poz yakaladık.

cenk capqin' Alıntı:
abi maşşallah güzel güwercinlerin war
sağol daha iyileri senin olsun

Geri