saygının olduğu yerde herşey olur oda bu sitede var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam değerli dostlarım..sizler ile birlikte olmak çok güzel bir duygu..saygılar

abim görüşmek dileğiyle..

selam arkadaşlar.. Hüseyin bey'inde bir ricasi var sizlerden eğer bir konu kilitlniyor ise o konunun kilitlenme sebebi hem konuda hemde burada açık bir şekilde belirtilsin lütfen. Aksi taktirde kendi aramızda karmaşıklığa sebebiyet vermektedir.
iyi günler diliyorum.

selam değerli dostum..şimdi ben özür dilerim sizlerden birden çok gerildim ve gerdim sanırım olayın bu boyutunu bilmediğim için dir..eğer yazdıklarım ağır olduysa kusuruma bakmayın siz değerli dostlarımı kaybetmek ve onlara kızmak aslın da düşün cem değildir..
aslında kim yaptı derken sizlerden yani dostum dediğim yönetim den şüphelendiğim için ben özür dilerim olayın bu tarz olabileceği aklıma gelmedi..esenlikler dilerim

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..şimdi ben özür dilerim sizlerden birden çok gerildim ve gerdim sanırım olayın bu boyutunu bilmediğim için dir..eğer yazdıklarım ağır olduysa kusuruma bakmayın siz değerli dostlarımı kaybetmek ve onlara kızmak aslın da düşün cem değildir..
aslında kim yaptı derken sizlerden yani dostum dediğim yönetim den şüphelendiğim için ben özür dilerim olayın bu tarz olabileceği aklıma gelmedi..esenlikler dilerim

Estafirullah abi biz özür dileriz. Konu hakkında açıklama yapmamız gerekiyordu işlerimizin yoğunluğu nedeniyle ilgilenemedik. Fakat görüyoruzki siz değerli abilerimiz elinizden gelenin en iyisini gösteriyorsunuz.
Sağolun varolun.

ali abi burada bizim birbirimize küsmeye darılmaya hakkımız yok bence
elbet olacak aramızda bazen öle şeyler insanlık hali.
ama biz birbirimizin içini biliyoruz.

Konu neden, ne gibi durumlarda kitlenir
Öncelikle buna bir açıklık getirirsek memnun olurum, ben konu kilitlemeye karşıyım, etik olmayan davranışlar dışında. Ama ne gibi durumlarda konu kitlemeliyiz?

Geri