mert06' Alıntı:
yaşım 13 değil 15 ben 2 senedir bu sitedyim o yanlış
bide neden yönetici olmak istiyorsunuz yazmışınız yönetici olup bi yerde güzel şeyler yaparım ve yönetici olmadanda iyi şeyler yaparsınız demişinz yönetici olmak ayrı bir zevk sayın admin beni yönetici yaparsanız çok sevinirim?
Kardeş kızma bana ama sistemde kayıtlı olan yaşın: 13, konuyu açtığın iletide yaşım 14 demişsin, şimdi de 15 diyorsun :evet: Seni kırmak istemem ama sırf sen olacaksın diye site kurucusunun seni yönetici yapacağını ben hiç sanmıyorum.. Kİ yani daha 3-5 iletin var onlarda Allah'lık.. Bak benim yönetici olma hikayemi anlatayım sana ister okur bişeyler uygularsın ister boşver deyip geçersin:
Siteye kayıt oldum: zamanla çok sevdim ve her gün mutlaka birkaç saat takılmaya başladım.. Sonra kendi kendime neden bende yönetici olmayayım ki dedim ve bunu gerçekten çok istiyordum.. Bu istediğimi site kurucusu Sayın Hüseyin Başoğlan'a ilettim.. O da sağ olsun: o anlık yöneticiye ihtiyaçları olmadıklarını ama ilerde olursa beni değerlendirmeye alacaklarını söyledi.. Bende "peki" deyip.. Kendi kendime sitede aynı şekilde takılmaya devam ettim.. Takılmak dediğim: övünmek gibi olmasın ama hem kendim büyüklerden bişeyler öğreniyordum hemde bildiğim, bulduğum bilgileri burda paylaşıyordum.. Bir gün Hüseyin Abi benim hala yönetici olmak isteyip- istemediğimi sordu bende tabikide çok istediğimi söyledim.. Sağ olsun beni yönetici yaptı.. Ben siteye üye olduktan 1 sene sonra falan yönetici oldum bence sende sabret: ve bu arada insanlara ne kadar saygılı, dengeli birisi olduğunu göster... Tabi bunu aşırı abartarak yapma: kendin ol yeter...
.........SİNAN ÖZTEKİN...........