Sayın İlgili çok Acil Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YelkensizGemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
www.facebook.com
Ad Soyad
Ümit BAKIR
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba lütfen çok acil güvercinimi kaybetmek üzereyim. Genta 80 Dekortsuyu Straptomisin karıştırıp kuşumun ayak bileği kısmına ur olan kısıma 5cc uyguladık. Kuşum ilk esnada bıraktığım gibi kalkıp çekim yaptı takla vurdu sonra yere kondu ve sersemledi bayıldı ve şuan ölü gibi yatıyor kalbi atıyor ne yapmam lazım sanırım doz fazla geldi lütfen bana acil dönüş yapabilirmisiniz. Konu ile ilgili bilgi aradım bulamadım nereye danışabileceğim konusun da bir fikrim yok lütfen acil olarak bana haber verirmisiniz iletişim numaram sistemde var nolur lütfen bana dönüş yaparmısınız çok acil. Lütfen Allah rızası için
Kolay gelsin iyi yayınlar.

Ah be canım kardeşim herşey ortada aşırı dozda ilaç vermişsin. İnş. kuş ölmemiştir.

Canım kardeşim genta yı anladım dekortuda anladım suyunu anlamadım strotomsini de anladım 5 cc neyin 5 cc onu anlayamadım İnsilün iğnesinin 5cc olması lazımdı yazılanları tam okur iseniz anlarsanız hayvanları telef etmemiş olursunuz o hayvancağıza fazla oranda vurmuşsunuzdur baygınlık geçirmiş ağır gelmiştir düzelir selamlar.

Geri