SAYIN SİTE YETKİLİLERİNİN DİKKATİNE...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şşahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 972
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şşahin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şeref şahin
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşalar Bende guvercin sever bir insanim birseyler araştırıyorum bilmedigim konuları form aracılıgıyla arkadaşalardan fikir alışı verişi yapıyoruz açtiğimiz konuları neden kitliyorsunuz sizleri anlamiş değilim.Konularda argo kelimeler mi kullanıyoruz bakıyorum konulara oyle sakıncali bir kelimede kullanmamişim. neden boyle yapıyorsunuz.

Selamlar,

Site içinde açtığınız konu hakkında önceden açılmış ve yorumlanmış konular var ise, konunuz kitlenip, silinebilir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut bey dogrudur yok demiyorum konuları okudum fakat net birsey denilmiıyor bu ishal için bu konununda kitlenmesi bence yanliş birsey olsun olmasın kitlenmemesi lazım umarım herkes boyle istıyordur. SAYGILARIMLA

Selamlar Şeref bey,

Sizin güvercinlerinizin ishalinin nedenini bizlerin doğru tahmin edilme oranı çok düşük bir olasılıktır. Konunuza yazılacak olan birçok yorumdan hangisine karar verebileceğinizi sizden iyi bilen olmayacaktır. Bu yorumlar sizi çok derinden kaygılandırabileceği gibi umutlandıracaktır da, ama etkisi sadece sizin ruh halinize etki edecek, güvercinlerinize kesin bir tanı konmasına yardımcı olmayacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut bey teşekkür ederim verdiginz bilgi için... bol yavru olma dilegiyle..

aykut bey kilitli konuyu açtığınız için çok teşekkur ederim. SELAMLAR SAYGILAR.

şşahin' Alıntı:
aykut bey kilitli konuyu açtığınız için çok teşekkur ederim. SELAMLAR SAYGILAR.

Selamlar,

Rica ederim, sizin gibi bende konunuzu takip edeceğim, sizden ricam bu konudan çıkacak olan sizin yararınıza olduğunu anladığınız neticeyi bizlerle paylaşmanız olacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri