haritaci
Üye
slm site yöneticileri en başta bu site için sizle cok teşekür ederim cok bigi edindim bana ve güvercinlerime cok faydası oldu benim sizlerden bir ricam olacak bu site bir pencere daha ekleyin bu pencerede sadece sizin sectiginiz ustatların fikirleri olsun mesala bir hastalıga bir ilac buldunuz denediniz oldu bunu kalıplastırın ama en ayrıntılı bir sekilde gerekirse görüntü koyun çünkü tecrübesizi arkadaslar bir cok fikre bakarak kafaları karışıyor yaptıkları uygulamalarda kuşlara kendilerine ve ceplerine zarar veriyorlar mesala kirec tozu bir kısım arkadaş faydalı diyor bir kısım zararlı diyor balık yagı kimi ardaş hergün diyor kimi ardas ayda bir diyor BLOTİÇ ilac kimi 1 kapak 5lt suya kimi 1 kapak 10 lt suya fazla uzatmak istemiyorum bunun gibi bir cok konu var bu sekilde hem kuşlar zarar görmez hemde tecrübesiz arkadalar faydalanır ve sitede gereksiz konular tartısılmaz konu acılıyor en basit ur tedavisinde 20 kişi konusuyor sonuca bakıldıgında ortada hiç birsey yok .yönetici arkadaslar ve tüm güvercin severlere selamlar saygılar