Şebab - Miski - Miro araniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Bender

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bender aLturki
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
merhaba arkadaslar yaza dogru turkiyede olacam ve bana buyuk kimmiyatta guvercin lazim

Şebab Miski ve Miro ( DAMLIZLIK )

30 cift su sekilden :

ve 30 cift su sekilden :

ve 30 cift su sekilden :

Yanliz guvercinlerin ayaklarinda turkiyeye ait olduguna dair orjinal kunyeleri olmazi gerekir haricindekilerle ilgilenmiyorum

talebimin bulundugu kisiler bana ulassin veya bildigi kisiler varsa numarasini facebook adresini veya baska iletisim bilgisi vere bilirlerse cok mutlu olurum tesekkurler

Bender' Alıntı:
merhaba arkadaslar yaza dogru turkiyede olacam ve bana buyuk kimmiyatta guvercin lazim

Şebab Miski ve Miro ( DAMLIZLIK )

30 cift su sekilden :

ve 30 cift su sekilden :

ve 30 cift su sekilden :

Yanliz guvercinlerin ayaklarinda turkiyeye ait olduguna dair orjinal kunyeleri olmazi gerekir haricindekilerle ilgilenmiyorum

talebimin bulundugu kisiler bana ulassin veya bildigi kisiler varsa numarasini facebook adresini veya baska iletisim bilgisi vere bilirlerse cok mutlu olurum tesekkurler

konyalımısın aslen? hepsini künyeli bulucagını sanmıyorum tek tek alırsın kümeslerden tabi künyeli kuşun degeride yüksek olur bir iki bir iki derken bilmiyorum o kadar çift bulabilirmisin..

konyaliyim hocam aslen ve yazi gectim 2 aya geliyorum konyaya turkiyenin heryerine giderim kuslar olursa ...

kunyeliler kac fiyat oynar sizce ?

Bender' Alıntı:
konyaliyim hocam aslen ve yazi gectim 2 aya geliyorum konyaya turkiyenin heryerine giderim kuslar olursa ...

walla hocam bende aslen konyalıyım hemşerimin zor durumda kalmasını istemem ama künyelilerde fiyat farkı yaşarsın mesela künyesizi 10 liraya künyeliyi 20 30 liraya alırsın örnek sadece ama fiyat illaki oynar sana tavsiyem künyeli künyesiz gözüne kestirip gördügünü al begendigini bu resimdekiler gibi.

kralsiz' Alıntı:
Bender' Alıntı:

walla hocam bende aslen konyalıyım hemşerimin zor durumda kalmasını istemem ama künyelilerde fiyat farkı yaşarsın mesela künyesizi 10 liraya künyeliyi 20 30 liraya alırsın örnek sadece ama fiyat illaki oynar sana tavsiyem künyeli künyesiz gözüne kestirip gördügünü al begendigini bu resimdekiler gibi.

cok tesekkur ederim hemserim :)

Marka olayına bu kadar takılmayın sonuçta para ile istediğiniz kadar marka alabilirsiniz markalı olması kuşun kalitesini göstermez,fiyat farkı da yaratmaz öyle olsa herkes tanesi 50 kuruşa satılan markalardan alır takar kuşlarına çok zor bir şey değil.

ticaret icin ariyorumda bizim burda markalari araniyor turkiyeye ait olduguna dair ...

ve kuwaite nasil soka bilirim guvercinleri bi bilginiz varmi hava yollari kabul ediyormu ?

Şebab güvercin yetiştiricileri birliğinden arkadaşlara ulaşabilirsen onlarda çokça künyeli şebap vardır ama fiyatları biraz yüksek olabilir.

Khalid' Alıntı:
Şebab güvercin yetiştiricileri birliğinden arkadaşlara ulaşabilirsen onlarda çokça künyeli şebap vardır ama fiyatları biraz yüksek olabilir.

Khalid hocam bana gercekten cok yardimci oldunuz aradigima ulastim cok tesekkurler

Geri