sebab miskiyi taklacıyla degistirmek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutdemirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

umutdemirr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
umut demir
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
sebab besleyen abilerim ve kardeslerim istanbul bahcesehirde besliyorum ve ve taklacı besliyorum bu kusu yakaladım eger ilgilenenler var ise 1 cift taklacı kus ile degistirmek istiyorum..istanbul bahcesehirden umut.
tesekkurler

Ekli dosyalar

• IMG_0680.webp
    IMG_0680.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,775
bu şebap değilki sarı gögüs ayna kuyruk miski. ama kuş gayet güzell.

sebab diyolar bende kumeste ucmayan kusu tutmak istemiyorum evet cok saglıklı bir kus boyu posu yerinde ..yinede saol arkadas ..

bu kuş gibi ama perçimsizinden vardı kafasıda sarıydı. 1 turda 17 taklasını saydım kuşun ama bana nasip olmadı ilk beslemeye başladığım zamandı kümesime veba geldi. hepsi öldü.

yatırmıslar iste hayvanı. benim dusuncem taklacı beslıyosan ucan kusların olucak yanı bu tur kusları anca yerde yada damda seyredersin bu hos olmuyo oyunlu kus beslıyorsan ...ben belki meraklıları vardır diye buraya yukledim ama yinede yorumların icin cok saol ..

kusbaz123' Alıntı:
bu şebap değilki sarı gögüs ayna kuyruk miski. ama kuş gayet güzell.
Kardeş ayna kuyruk degil kı bu..Ben hayatımda hıç uçan Miski görmedım..Bende tepesız vardı taklası herseyı guzelde kuş ucmuyordu..

Abi taklacı çift ıstıyorsun hemde uçan...Verılmez kı Bir miskıye böyle kuşlar..

mustafa emin misin verilmeyeceğine.senin o bir miski dediğin kuş gayet kalıplı bir kuş tepesi de düzgün.sadece kafa sarılığı az.bence bu kadar aşağılama.sende taklacının uçanı varsa bi video koy da izleyelim maşallah diyelim.

Bu kuşun şebep olup olmadığı tartışılır( belki masa kuşu ) , ama güzel bir kuş, fiziği duruşu oyunkuşu havasında , bence uçurursanız bu kuş oynar , .. Denemek gerekir .. Vaktiniz varsa kovalayın bir süre .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Bu kuşun şebep olup olmadığı tartışılır( belki masa kuşu ) , ama güzel bir kuş, fiziği duruşu oyunkuşu havasında , bence uçurursanız bu kuş oynar , .. Denemek gerekir .. Vaktiniz varsa kovalayın bir süre .. selamlarŞEREF
şeref abi burası belki yeri değil ama masa kuşu ve şebap arasındaki fark nedir açıklayabilirmisin? ben aynı diye biliyordum da öğrenmiş olurum böylece

şebap la masa kuşu die tabir edilen kuş aynı kuştur :) kardeşim.

bu kuş karakanat miski ile çakmaklı şebap kırması muhtemelen diyorum ben en azından soyunda var. Muhtemelen bu kuş oynar ama seferli takır takır oynayacağını sanmıyorum. Erkek sanırım değil mi? Dişi ise bende de erkek çakmaklı şebap var almayı düşünebilirim ama bir çift oyun kuşu istersen düşünemem.

s.a öncelikle bu kuş masa kuşu olamaz çünkü tabanı çok zayıf,kuş kendini belli ediyor bu kuş kara çakmaklıdan kırma bir kuş bir miskinin kanatlarının bu kadar dun ve sıyah olması anlaşılır deıl nacizane fikirlerim bunlar bir şebap besleyen olarak

Geri