19 Ara 2008 #1 F feyzikaya Üye Katılım 23 Ocak 2008 Mesajlar 868 Tepkime puanı 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Feyzi KAYA Meslek elektrik teknikeri İlgi Alanı maşallah güzel kuşlar, resim kalitesi düşük biraz ama olsun. bişey daha resimler mutfaktamı çekildi.
19 Ara 2008 #2 Ş ŞEBABCI11 Üye Katılım 18 Eki 2008 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Ad Soyad mehmet kıdak Meslek otomativ İlgi Alanı slm arkadaşım kusura bakma ama bu kuşlar şebab degil ayrıca şebabın ön tepelisi olmaz ben sadece bilgilendirmek istedim
slm arkadaşım kusura bakma ama bu kuşlar şebab degil ayrıca şebabın ön tepelisi olmaz ben sadece bilgilendirmek istedim
19 Ara 2008 #3 A adıyamanhasan Üye Katılım 25 Eyl 2008 Mesajlar 272 Tepkime puanı 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ad Soyad hasan çelik Meslek buğday alım satımı İlgi Alanı Kediler merhaba arkadasım masallah kusların sence guzel ve göz doyuruyosa sorun yok demektır ve paylaşimin için tesekkürler
merhaba arkadasım masallah kusların sence guzel ve göz doyuruyosa sorun yok demektır ve paylaşimin için tesekkürler