şebablar ve balkafalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan celaliye_ender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 024.webp
    Resim 024.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,114
  • Resim 034.webp
    Resim 034.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,087
  • Resim 030.webp
    Resim 030.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,073
Kuşların gerçekten güzelmiş o şebaplarına benzer bendede bir erkek var çok güzeller bol yavrular...

...SAYGILARIMLA...

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 029.webp
    Resim 029.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,060
  • Resim 042.webp
    Resim 042.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,052
  • Resim 027.jpg
    Resim 027.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,058
kusların güselmiş

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 026.webp
    Resim 026.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,072
  • Resim 036.webp
    Resim 036.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,058
güsel kuşlar hayrını gör

azız bey mereba

ya bu sarı kafalar neden cıkıyor. yanı hangı renk kuşu bırbırıne vurduğunda alabılırsın.bılgılendırsen sevınırım

hayırlı akşamlar fevzi erhan

maşallah balkafaların guzel tabı yuvadan da guzel güzel yuvadan saglıklı guzel kuslar cıkar gule gule besle

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 031.webp
    Resim 031.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 852
aziz bey merhabalar kuslarınızın resımlerıne baktım hos ve guzel kuslar gule gule bakın yalnız kafeslerınızın resımlerıne bakarken kusların bulundugu ortamda eksıklık var gıbıme geldı. yuvalıklarınız falan cok guzel ama zemınde eksıklerınız vargıbı resımden gordugum kadarıyla zemınde kum yok bu da bızım sebab kusumuzun ayaklarını kırar sızde bılırsınız kı ayaksız bır sebab kendını gostermez eger yere kum koyarak bakarsanız ınanın elınızdekı kuslar kendını bır o kadar daha gosterıcektır buna emın olun bırde merakımı hos gorun kırmızı kafalarla mıskıler aynı kafesın ıcınde mı?

evet alpaslanbey aynı yerde kırmızı kafa ve şebablar daha önce ince kum vardı pisliklerini temizlerken çok toz oluyordu onun için kumları kaldırdım ama yantarafta kum var.hayırlı akşamlar.

azız bey kum uzerınden pıslık temızlemeye gerek yok tuylerı şalamayla yakarsınız gunluk olarak. 15 gunde bırde topragı elersenız super olur yanlıs anlamayın bu bır bılgı paylasımıdır ukalalık olarak algılamayın sarı kafalarla sebbab kusuna bakarsanız kan karısabılır bence tehlıkelı bır secım ben sebbab kusunu hep ayrı bır yere koyarım (kategori olarak)hep derız ya masa kusu bu kusu masaya getırırken cok emek harcanır bence sonuçları da buna deger bu kuslar ucmaz ucurulmaz ama masada uzerınde saatlece konusulan kuslardır.ben ıyı bır sebbabın altından cıkan daha yeme dusmemiş bır yavruyu gormek ıcın adana ya kadar gıttıgımı bılırım resımler tatmın etmedıgı ıcın sebbab ayrı yorucu cok ugrastırıcı ama bı okadarda zevklı bır cınstır

bilgin için cok teşekkür ederim alparslan bey sizin şebablarınızı görmek isterdim bazı arkadaşların kümeslerinde izgaralar var o ızgaralar ne işe yarıo bilgilendiriseniz sevinirim sorduğumda bana pahalı geldi kendime hazır demirden ızgaralar var inşaat betonların içine konan demirlerden 180-3mt onlardan düşünüorum...

aziz bey ızgaralar temizlik yönünden daha rahat oluyor fakat genede bizim sebablarımıza ters dusuyor benların uzerınde dolasan sebbabların gene pacaları kırılıyor sebbab kusuna en başta söyladıgım gıbı tek ve en guzel cozum kumdur hemen hemen herkes bunu tercıh eder dedıgınız gıbı bıraz zahmet lıdır ama en ıyısı budur hele bırde gunluk olarak tırmıkla duzeltır ve ınce bır temızlık olursa hastalıklardan bıle uzaklaşmış olursunuz

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 043.webp
    Resim 043.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 721
alparslan bey cumartesi günü ilk işim kuşların altına en az iki parmak kum döşeyeceğim dediğiniz gibi kuşlar sağlıklı ve pacaları kırılmaz bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşkkür eder sağlıklı ve güzel günler gecirmeni temenni ederim güvencinler hayatında başarılar dilerim hayırlı akşamlar...

[No message]

Ekli dosyalar

güzel kuşlar maaşallah

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 036.webp
    Resim 036.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 753
kuslarınız gercekten çok güzeller ve saglıklı görünüyorlar allah bu güzel kuslardan saglıklı yavrular almayı nasip etsin

Geri