Şebablarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar sizlerla şebablarımı paylaşmak istiyorum, paçaları makaslıdır.

10062009278u.jpg

10062009275y.jpg

10062009277.jpg

10062009276.jpg

10062009274.jpg

Merhaba özgür bey güzel kuşlarınız var bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.Paçaları makaslamışsınız belli bir nedeni varmı?Taklacılar paçasız pek gösterişli olmazlar.Bol paçalı çünkü daha şaşalı oluyorlar saygılar.

Merhablar Fatih bey teşk ederim, paçalarını ben makaslamadım, sevdiğim bir abim hediye etti kuşarı onda makaslanmış sanırım, paçalarını çek diyorlar ama ben tüy yolmayı sevmiyorum, acı çekiyorlar resmen tüyleri yolunca...

güzel kuşlar yalnız resimdeki kuşların hepsi aynımı bana mı öyle geldi :?

saygılar
emre kalender

Merhaba, kuşların hepsi aynı evet, bir çift kuş var yani... :)

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
Merhablar Fatih bey teşk ederim, paçalarını ben makaslamadım, sevdiğim bir abim hediye etti kuşarı onda makaslanmış sanırım, paçalarını çek diyorlar ama ben tüy yolmayı sevmiyorum, acı çekiyorlar resmen tüyleri yolunca...
merhabalar oncelıkle sebbab kusunun pacaları makaslanmaz cunku makaslanacak kadar buyuk pacası olmaz kılıc dıye tabır edılen pacaları olur ve bunlar ıyı bakım olmassa kırılır ve makaslanmıs gıbı gözukur sız onları bır an evvel cekın
cunku sebbabı gosteren ayaklarıdır kuslarınız hos ayaklarıda yaparsa daha guzel görunur

Geri