Şebablarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
MErhaba arkadaslar kumesın bırınde şebab yetiştirmeye karar verdım, altı saglam 3 cıft şebabım var sizle paylasmak ıstedım olumlu olumsuz herturlu yoruma acıgım :)

Ekli dosyalar

• 014.webp
    014.webp
    131.1 KB · Görüntüleme: 1,791
  • 057.webp
    057.webp
    384.9 KB · Görüntüleme: 1,836
  • 059.webp
    059.webp
    366.3 KB · Görüntüleme: 1,822
  • 061.webp
    061.webp
    326 KB · Görüntüleme: 1,731
  • 099.JPG
    099.JPG
    96.9 KB · Görüntüleme: 1,731
Bır takım da arka tepe :)

Ekli dosyalar

• 100.JPG
    100.JPG
    132.4 KB · Görüntüleme: 1,819
Maaşallah hepsi çok güzel görünüyorlar. Güle güle besleyip yavrularını alırsınız inşallah. Herhalde diğer kuşlarla aynı kümeste olmayacaklar..

yok taqbıkı olmıcaklar, catalcada cıftlıktekı kumese goturucem bunları, bu kumes 1 cıft posta harıc hepsı oyun kusu zaten, sebabların bırtanesını de ucurmaya basladım gercı cok ıı oynıcak bı havası var ama :)

Maşallah ...!!

Maşallah Valla Hepsi Birbirinden Güzel.Yanlız Birşey Sormak İstiyorum İlk Resimde Tam Ortadaki Kuş Bendekinin Aynısı Yanlış Görmediysem Fakat Hiç Biyerde Sitelerdede Bulamadım Bu Anadolu Yakasında Bulabileceğim Biyer Varmı. Arka Tepe Çakmaklı Şebap Yanlış Telaffus Etmediysem.Açtığım Konuda Resmini Görebilirsiniz.Belki Aynısı Değildir Ben Bendekinin "AYNISINDAN BAKMAK İSTİYORUM IRK OLARAK" Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Merhaba, ben sızın ıcın bır adet kus verebılırım, eger bulursam bu hafta ancak sızdekı kus gordugum kadarı ıle yavru suan, cınsıyetı cok net bellı olmaz, kmesınızı yaptınız mı?

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
Merhaba, ben sızın ıcın bır adet kus verebılırım, eger bulursam bu hafta ancak sızdekı kus gordugum kadarı ıle yavru suan, cınsıyetı cok net bellı olmaz, kmesınızı yaptınız mı?

Kümesini Yaptım Altına Izgara Serdim,Kuş 2 Ay Oldu Hala Belli Olmaz mı ? Yani Yavruluktan Çıkmadı mı ? Ne zaman Çıkar İsterseniz Fotoğrafını Müsait Olduğum Zaman Burdan Paylaşabilirim.

Geri