şebap,kürenk ve miskilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atmaca_08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

atmaca_08

Üye
Siteyi ziyaret et
mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum siteden tanıdık kimsem yok inş resimdekı damızlıklarımı beğenirsiniz..

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,isminizi ve nereden olduğunuzu öğrenmek isteriz.Kuşlarınız zaten ne olduklarını çok açık bir şeklde söylüyorlar.Maşallahları var.Oyunlarıda sanırım bir başka güzeldir.Payalaşımlarınızın devamı dileğiyle,esen kalın.

çok güzeller.allah nazardan saklasın.
tanıdık kimse derken?
sitedeki herkes sizin tanıdığınız,dostunuz.tabi kabul ederseniz?

perçemli miskileriniz gerçekten bir harika .
kendine aşık ediyor insanı.

arkadaşlar resimleri beğendiğiniz için teşekkur ederim ben artvinde yaşamaktayım..ilgı alanıma gıren kuş türü ise mardin oyun kuşu ve masa kuşlarıdır..tanışmak veya sohbet etmek isteyen arkadaşlara msn adresim acıktır [email protected]

bizim sohbetlerimiz burada sitede çok kişiyle dahada keyifli oluyor.görüceksiniz.

Selamlar. Hoşgeldiniz. Maşallah taklacılar bir başka güzel. Allah nazarda saklasın paylaşım için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

arkadaşlar kuşlarımı beğendiğiniz için çok teşekkur ederim aslında daha çok resım var ama diğerlerini de inş yarın ekleyeçeğim resim eklemeden pek anlamıyorum çok uzun sürüyor yardımcı olacak bir kişi olsa yanlış bişeyler yapmak istemıyorum bidada site kurucusu düzenlemekle uğraçmasında...

Merhaba.
Siz resimlerinizi şu anda eklemekte olduğunuz gibi ekleyebilirsiniz. Sizin açınızda en kolay yolu budur. Resim yüklemenin uzun sürmesinin sebebi ise resimlerinizin bazıları biraz yüksek boyutlarda olduğu içindir.
Site yöneticilerinin resimlerinizi düzenlemesi zor birşey değil. Yani zaten sistem otomatik olarak resimleri düzenliyor.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Ayrıca site yöneticilerinide düşündüğünüz için teşekkür ederiz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Aramıza hoşgeldiniz paylaşımlarınızla bilgimize ve bilgeliğimize güç katacağınızı ümid ediyorum kuşları gerçekten güzel bol yavrular diliyorum selamlar...

arkadaşlar kümesimi ve yeni çektiğim bazı resimlerı sizinle paylaşmak istedim ...resimleri cep le çektiğim için fazla güzel çıkmadı...tşk

bizimle bu güzel resimleri paylaşmak için uzun sürdüğü halde uğraştığınız için çok teşekkür ederim.

bizimle bu güzel resimleri paylaşmak için uzun sürdüğü halde uğraştığınız için çok teşekkür ederim.

Hoşgeldin.Umarım Siteden Yararlanırsın.Bu zamanda hersey para iken bole forumlar zor bulunuyor :dans:

ben teşekkur ederim arkadaşlar önemi olan sohpet olsun bu sıtede onu gördüm bu zamana kadar çok siteye üye oldum ama boyle sızıngıbı sohpetlı insanlarla karşılaşmadı.. diğer sıteler boyle değil bi kuş resmı koyuyorsun adam kaça satıyon kaça alıyon dıye soruyor adamı uyuz ediyor,, o sıtelerede daha gırmıyorum zaten adamlar resmen kuşculugu ticarete tökmüş ben sevmem oyle şeyleri ne kuşa para verip alırım nede parayla satarım.......tşk

Değerli üyelerimiz,sitemiz hakkındaki olumlu görüşleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.Sitemizin faaliyete geçtiği günlerden bu yana burada çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar saygı ve sevgi çerçevesinde hayat buldu.Şüphesiz ki bu uyumun sağlanmasında siz değerli üyelerimizin payı çok fazla.Umarım bu güzel dost bağlığını ömrümüzün var olduğu sürece hep beraber ve birlikte sürdüreceğiz,En güzel günlerin sizlerle olması dileğiyle.

ilk resimdeki kuşlarınız harika bir ciftte ben alcam damızlık yeni kümes yapıyorum 1 cift mardinden gelcek dereceli kuşlar bır ciftte ben alcam hoş geldi siteye

Bu da benimkilerden örnek. Bu arada ben Bursa dan mesut.05356549449

Ekli dosyalar

• 29072008.webp
    29072008.webp
    190.8 KB · Görüntüleme: 1,145
  • 29072008(003).webp
    29072008(003).webp
    158.3 KB · Görüntüleme: 1,281
Selamlar mesut bey aramıza hoşgeldiniz öncelikle,kremler harika maşallah,bursanın neresindensiniz tanışıp görüşmek isterim sizinle,esen kalın.

gerçekten çok güzel kuşlar hayran kaldım bizim burlarda miski sabuni ağırlıklı var şebap gibi kuşlar yok kümesimde olmasını çok isterdim paylaşım için gerçekten çok teşekkür ederim

alttakide benim miskilerden :heyo:

Ekli dosyalar

• DSC00466.webp
    DSC00466.webp
    426.8 KB · Görüntüleme: 1,251
Maasallah güle güle besleyin rabbim nazardan korusun ins. Aramizada hos geldiniz hosca vakit gecirmeniz dileklerimle.

Abi bendede vardı takas ettim şuan taklacı olarak 3 çift malatyam var hani satmak istersen filan haberimiz olsun kuşların ayrıca çok güzel bol ve sağlıklı yavrular!

selam değerli dostum kuşlarınız çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olur inş.yakın zaman da seni ziyarete gelmeyi düşünüyorum . bu güzellikleri inş .yakından görme fırsatım olacak..

Geri