seferli güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gokmavi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah güler
Meslek
makine
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaslar artık kus almaktan bıktım benim iyi bi kusu izleme sansım yok kime gidip izleyip alıyım 1-2aydan beri bi erkek seferli mardine ihtiyacım var dişi matsabunim var buna eş bulmaya calısıyorum ama izleme sansım olmadıgı için gidip kuscuda petshoptan mezattanalıyorum adam diyo 4lü 5ligidiyo diyo kusu uçuruyorum ya sökük degil ya hvacı mardinlerden yada kaçıyo gidiyo para bosuna gidiyo en sonunda bi mavi aldım markalı adam seferli dedi kusu ucurdum bide yerim acık alan konacak yerde yok kus kaldırdım 1tane takla atmadan bugün kaçırdım arkadaslar seferli kus nasıl olur izlemeden alıcam içerde vuranlar genelde oluyo ama serttede cıkıyo bide bu sabunim seferli 5-6lı gidiyo yanlız gitmiş havacı bi mardinle eş olmus bende elllememiştim simdi 15günlük yumurtaları var sizce yavrularıda seferrli cıkarmı cıkmmassa ayırıp sabuniye iyi bi seferli erkek alıcam

insallah emeklerin boşa cıkmaz kuşları izlemeden ve görmeden altından ne cıkacagının kararını vermek cok zor bır kusu oynatıyım goruyum desen 6 ay mezatdan kuş alırken kuş tavana cekip kendısını esnetiyorsa okuş bır nepze ıyıdır dıye dusunuyorum

Usta sabuniyi izleyip gördüm ne olduğu biliyorum ama maviyi ucurdum hic sefere gelmedi havacı herhalde yavruları sabuni gibi sefeli olurmu sence

kana bakar hangisinden ne alacagını tahmin edemezsin

nice oynlu kuşlar var bazen oluyorki iki oyunlunun altından taklabile atmayan kuş çıkıyor

kısmet bekleyip göreceksin inşallah hayırlısı olur.

Aykut kardeşim kuşun soyunu seceresini bilmek çok önemlidir. Bunun içinde izleme şansın yoksa bildiğin güvendiğin bir yerden kuş almak gerekir.
Soyu temiz olan, bir kaç nesilden beri standart uçum ve oyun özellikleri gösteren kuşlar istikrarlı güvenilir kuşlardır . Böyle bir soydan gelen kuşlar %99 soy özelliklerini devam ettirirler ( başka kuşlarla kırılmadıkları sürece ) .
Senin yönteminde ise maalesef bu piyasada dürüst insan yok denecek kadar az olduğu için hep deneme yanılma yaşarsın aldığın kuşlarda, buda sana hem zaman kaybı hemde boş yere masraf olur.

Geri