SEFERLİ KONTROLLÜ SAFKAN TEK DAMAR ARAPLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenker45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

cenker45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferhat şen
Meslek
bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
ARAPLARIM

Ekli dosyalar

• PICT1918.webp
    PICT1918.webp
    135.8 KB · Görüntüleme: 2,179
Resim de güzel durmuşlar maşallah . Size bol yavrulu, bol uçumlu sezonlar dilerim.. selamlar .ŞEREF

merhabalar, :tamam: kuşların ben oynarım diyor zaten ama kontrollü nasıl oluyor ne demek istediğini anlayamadım,maaşallah güle güle besle :slm:

selamunaleykum

magsallah guzel gorunuyolar kanbagi varmi

kan bagi derken kardes veya baba kiz gibi demek istedim

selamlar

Selam
kuşlar ayrıntılı resimleri olursa daha iyi olurdu görmek isterdim.
Birde seferli kontrollü derken neyi kontrol ederler ne yaparlar bunlar onuda merak ettim.
Saygılarımla...

S.a

Kuşlar güzel Maşallah. Videolarınıda izletirsin umarım. Yavrularınıda uçurman dileği ile...

bunlar ayrı aynı damar kontrollü derken fişeklerken attığı taklada sapma yapmaması bir az çeker altı çok çeker anlamında değil çok nadir bazen fişeklemede takla attığı zaman kontrolünü veya sapma yapıyor fişeklemeleride standarttır genellikle kontrollü derken bunları demek istedim arkadaşlar inşallah yavruları şu an antremandalar :) yakında videoyu koyacam Allahın izniyle tüm güvercin severlere selam ve saygılar. Bu sezon herkes için güzel ve dostça geçsin. görüşmek üzere.

İşte mardin arapların yavruları inşallah 10 gün sonra antremanlarına başlayacak tekrar yumurta yapacaklar ekeler urfa araplarıyla beraber antreman yaptıracam. Yakında cıgallı beyazlarımında fotolarını yayınlayacam inşallah 2-5 ay içinde ise fişekleme evresinde videolarınıda yayınlayacam. Tüm güvercin severlere bol uçurmalı bir sezon diyorum. saygılarımla...

Ekli dosyalar

• PICT2039.webp
    PICT2039.webp
    280.3 KB · Görüntüleme: 2,126
İşte urfa araplarım.

Ekli dosyalar

• PICT2029.webp
    PICT2029.webp
    292.8 KB · Görüntüleme: 2,122
Kuslarının masallahi var arkadasım arapların cok guzeller yavrularına nazar degmesin inş hersey istedigin gibi olur saglıklı gunler..

saygılarımla

s.a maşallah kardeş kuşların çok güzel videolarını inşallah en yakın zamanda koyarsın kuşların gerçekten çok asil ve güzel duruyorlar.bol uçurmalar.

Merhaba;

Acaba Urfa arapların hakkında biraz bilgi verebilir misin?
Şenol

Urfa güvercinlerinin başlarının üstü düz olur göz çevrelerindeki tüyler az olur paçaları 2 ile 3 cm arası ve kanatları aşağıya doğru sakar ama en büyük özellikleri baş tepelerinin düz olması kanatlarınında kuyruklarının altında olmasıdır. saygılarımla...

cenker45' Alıntı:
Urfa güvercinlerinin başlarının üstü düz olur göz çevrelerindeki tüyler az olur paçaları 2 ile 3 cm arası ve kanatları aşağıya doğru sakar ama en büyük özellikleri baş tepelerinin düz olması kanatlarınında kuyruklarının altında olmasıdır. saygılarımla...

Merhaba;
Verdiğiniz bilgiler için sağolun.
Ancak benim sormak istediğim sizin araplarınızın nereden alındığı, nasıl oyun tarzları olduğu vesaire...
Bende de bir çift Urfa arabı var. Sizinkilere çok benzettim. Bu nedenle soruyorum.
Selamlar.

Şenol

araplarda beyaz gaga beyaz tırnak beyaz göz oldumu korkma o kuşlar mukemmeldır senın kuşların da güzel

gerisi teferruat

ben zaten urfadayım damarı çok iyi bir değerli abimden aldım 5 saat havada kalırlar en az hava sıcaklığına göre değişir 17 seferli en çok 25 seferi olmuştur ha bunuda belirteyim siyah arapların tırnakları kesinlikle tam beyaz olmaz tam beyaz ise beyaz yapışanla çiftleştirilmiştir damarı bozuktur. gagası beyaz çok olmalı ama ucu ise siyahımsı olmalıdır tırnakta öyle gözleride beyaz olmalı şu andada bu yavrudan çıkma arapları uçuruyorum yakında inşallah videolarını koyacam arkadaşlar çığallı beyazlarımında az ünü yoktur yakında onlarında videolarını uçuracam saygılarımla...

s.a arkadaşlar şu an fotoğraftaki ortada olan ekelerinin arasında olan yavru güvercinim yuvarlak dediğimiz evreyi geçirdi ve havai yapmaktadır 1 aydan önce inşallah sefere başlayacaktır. Videosunu hazırlayıp siteye koyacam. herkese saygılar.

kısas koyune dayanırmı soyu ???

kısas ta güzel araplar var diye duydum ama sonradan bozuyorlarmış inerken normal kuş gibi iniyorlarmış sonunda, tabiki kuşun sonu önemli benim kuşlarımın soyu aslen mardindir ama 15 yıla aşkın siverekte ve çermikte damarları var. saygılar.

s.a ortadaki yavrum şu an bu havai yapıyor yuvarlağı gitirmiş inşallah yakında videosunu siteye ekliyecem. 3 ağız kardeşininde resmi ise en alttaki resim. saygılar.

Ekli dosyalar

• PICT2160.JPG
    PICT2160.JPG
    2.4 MB · Görüntüleme: 788
  • PICT2168.webp
    PICT2168.webp
    300 KB · Görüntüleme: 975
  • PICT2207.webp
    PICT2207.webp
    235 KB · Görüntüleme: 1,038
maşallah ferhat hocam.
Urfada eniştem vasıtası ile bir kuş izledim özünü koruyan bir amca Gök benekli bir erkek izledim hayran kaldım bunlarda özlerinden ise gerçekten insana heycan veren kuşlar.
Güle güle uçurup besleyin inşallah

Maşallah, araplar çok güzel.Güle güle besleyin.

Geri