adslci
Üye
- Ad Soyad
- İsmail Kaygısız
- Meslek
- Bilgi İşlem Yöneticisi
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mikailcim valla gülmekten öldürcen beni :ckmk: ,sarıkırla atışıyonmu hala.bu arada arkadaşın beyazı sesli bir kuşa benziyor..iyi akşamlarmikail125' Alıntı:Abi resimde kusun yatik kus uçuk kus oldugu belli olmuyor videoaylan belli olur ancak. video koyarsan yorum ederiz yanliz kus guzel saglikli gorunuryor massalah peki abi 2 ci resimdeki siyah sey ney ole ama komik duruyor bursa oynarmi?
yavru olduğu içi deniz çulluğuna benziyor :ckmk:mikail125' Alıntı:Abi resimde kusun yatik kus uçuk kus oldugu belli olmuyor videoaylan belli olur ancak. video koyarsan yorum ederiz yanliz kus guzel saglikli gorunuryor massalah peki abi 2 ci resimdeki siyah sey ney ole ama komik duruyor bursa oynarmi?
helal olsun be size her kişinin paylaşımına bir kulp bulup mikail ile aly ediyorsunuz.siz bu kadar insanlara saygılısınız.ayrıca okadar tecrübeli kuşcusunuzki resimdeki taklacı kuş ile dier ırk güvercini bile akraba ettiniz.sizin kuşculuk bilginize ve saygınıza hayranımvelidamar' Alıntı:mikailcim valla gülmekten öldürcen beni :ckmk: ,sarıkırla atışıyonmu hala.bu arada arkadaşın beyazı sesli bir kuşa benziyor..iyi akşamlarmikail125' Alıntı:Abi resimde kusun yatik kus uçuk kus oldugu belli olmuyor videoaylan belli olur ancak. video koyarsan yorum ederiz yanliz kus guzel saglikli gorunuryor massalah peki abi 2 ci resimdeki siyah sey ney ole ama komik duruyor bursa oynarmi?
mikail125' Alıntı:Alay etmedigimi belirtim memet abi, sadece yavrunun durusuna komik dedim gerçektende oyle ben bursa kusu kotudur kusun kotudur demedim, evet ben o kusu taklaci sivas kusu sanmistim aydinlatigin için tessekurler.
evet taner arkadaşım çok doğru söylüyon ilk başta bende sivas sanmıştım mikail de o kuşu sivas taklacısı sanmış,nerdeyse bir yanlış daha yapıyorduk tşkperformans58' Alıntı:mikail125' Alıntı:Alay etmedigimi belirtim memet abi, sadece yavrunun durusuna komik dedim gerçektende oyle ben bursa kusu kotudur kusun kotudur demedim, evet ben o kusu taklaci sivas kusu sanmistim aydinlatigin için tessekurler.
Bir yanlışı düzelteyim derken daha garip bir yanlışa imza atmışsın. O kuşu Sivas Kuşu sanman karga sanmandan daha kötü bence...
mehmet kardeş resim biraz bozuk olduğu için biz onu beyazın kardeşi sandık fark ettiğin için saol..iyi günlerbaraacuda' Alıntı:helal olsun be size her kişinin paylaşımına bir kulp bulup mikail ile aly ediyorsunuz.siz bu kadar insanlara saygılısınız.ayrıca okadar tecrübeli kuşcusunuzki resimdeki taklacı kuş ile dier ırk güvercini bile akraba ettiniz.sizin kuşculuk bilginize ve saygınıza hayranımvelidamar' Alıntı:mikailcim valla gülmekten öldürcen beni :ckmk: ,sarıkırla atışıyonmu hala.bu arada arkadaşın beyazı sesli bir kuşa benziyor..iyi akşamlarmikail125' Alıntı:Abi resimde kusun yatik kus uçuk kus oldugu belli olmuyor videoaylan belli olur ancak. video koyarsan yorum ederiz yanliz kus guzel saglikli gorunuryor massalah peki abi 2 ci resimdeki siyah sey ney ole ama komik duruyor bursa oynarmi?