Seferli Oyun Kuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adslci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

adslci

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İsmail Kaygısız
Meslek
Bilgi İşlem Yöneticisi
İlgi Alanı
Tavuk gibi beslemeyip uçurduğum Sefer yaparak Yüksek Uçan, Takla sesi kulağı doldurur Arap Ayna Kurukların Sütbeyaz Erkek Yavrusu...

Ekli dosyalar

• 071020091823.webp
    071020091823.webp
    328.3 KB · Görüntüleme: 1,917
  • 071020091827.webp
    071020091827.webp
    279.2 KB · Görüntüleme: 1,914
  • 071020091828.webp
    071020091828.webp
    292.6 KB · Görüntüleme: 1,920
Abi resimde kusun yatik kus uçuk kus oldugu belli olmuyor videoaylan belli olur ancak. video koyarsan yorum ederiz yanliz kus guzel saglikli gorunuryor massalah peki abi 2 ci resimdeki siyah sey ney ole ama komik duruyor bursa oynarmi?

Merhabalar,
Video çekimi güzel değil fakat fikir verebilir. Hava kararıyor ve hala inmek istemiyorlar.
Kuş besleyen arkadaşlara sesleniyorum;
"KUŞLARINIZI UÇURUN(Elinizde sopa ile sabahtan akşama kadar kovalayın demiyorum), ONLARI ELDE MASKOT YAPMAYIN, EVLERİN BODRUMLARINDA BESLEYEREK SAĞLIKLARIYLA OYNAMAYIN, AZ ÖZ ve KIRIK KUŞLAR ÜRETMEMEYE ÖZEN GÖSTERELİM, HAYVANLAR OYUNCAK DEDİLDİR..."
Komik olarak değerlendirdiğin kuş tutkumuzdur... kÜmeste hiç kuş kalmaz ama 1-2 çift o komik dediğin Bursa Oynarından Muhakkak besleriz... onların videosuda var ama sadece bulutlar görünüyor. Formun bursa oynarları kısmında onlarında resimleri var bakabilirsin.
http://www.dailymotion.com/video/xar08r ... yu_animals
[dailymotion]xar08r[/dailymotion]

Yok yanlis anlama abi ben yavrunun durusuna komik dedim yavrular hep komik durdugundan bunlar paçasiz oldugundan dahada komik duruyor niyetim, alay kotulemek deil abi.

mikail125' Alıntı:
Abi resimde kusun yatik kus uçuk kus oldugu belli olmuyor videoaylan belli olur ancak. video koyarsan yorum ederiz yanliz kus guzel saglikli gorunuryor massalah peki abi 2 ci resimdeki siyah sey ney ole ama komik duruyor bursa oynarmi?
mikailcim valla gülmekten öldürcen beni :ckmk: ,sarıkırla atışıyonmu hala.bu arada arkadaşın beyazı sesli bir kuşa benziyor..iyi akşamlar

mikail125' Alıntı:
yavru olduğu içi deniz çulluğuna benziyor :ckmk:

Veli abi sende ama guluyon ha, çocuk ya sarikir daha buyumemis,

Oyle abi ayni culuk gibi duruyo,:d

Adslci abi ismin yok nasil tabir edecegimi bilmiyor um yanlis anlama kusun durusu komik.Bursa kusunu ne kotuledigimizden deil.

velidamar' Alıntı:
mikail125' Alıntı:
mikailcim valla gülmekten öldürcen beni :ckmk: ,sarıkırla atışıyonmu hala.bu arada arkadaşın beyazı sesli bir kuşa benziyor..iyi akşamlar
helal olsun be size her kişinin paylaşımına bir kulp bulup mikail ile aly ediyorsunuz.siz bu kadar insanlara saygılısınız.ayrıca okadar tecrübeli kuşcusunuzki resimdeki taklacı kuş ile dier ırk güvercini bile akraba ettiniz.sizin kuşculuk bilginize ve saygınıza hayranım

Alay etmedigimi belirtim memet abi, sadece yavrunun durusuna komik dedim gerçektende oyle ben bursa kusu kotudur kusun kotudur demedim, evet ben o kusu taklaci sivas kusu sanmistim aydinlatigin için tessekurler.

mikail125' Alıntı:
Alay etmedigimi belirtim memet abi, sadece yavrunun durusuna komik dedim gerçektende oyle ben bursa kusu kotudur kusun kotudur demedim, evet ben o kusu taklaci sivas kusu sanmistim aydinlatigin için tessekurler.

Bir yanlışı düzelteyim derken daha garip bir yanlışa imza atmışsın. O kuşu Sivas Kuşu sanman karga sanmandan daha kötü bence...

performans58' Alıntı:
mikail125' Alıntı:

Bir yanlışı düzelteyim derken daha garip bir yanlışa imza atmışsın. O kuşu Sivas Kuşu sanman karga sanmandan daha kötü bence...
evet taner arkadaşım çok doğru söylüyon ilk başta bende sivas sanmıştım mikail de o kuşu sivas taklacısı sanmış,nerdeyse bir yanlış daha yapıyorduk tşk

baraacuda' Alıntı:
velidamar' Alıntı:
mikail125' Alıntı:
helal olsun be size her kişinin paylaşımına bir kulp bulup mikail ile aly ediyorsunuz.siz bu kadar insanlara saygılısınız.ayrıca okadar tecrübeli kuşcusunuzki resimdeki taklacı kuş ile dier ırk güvercini bile akraba ettiniz.sizin kuşculuk bilginize ve saygınıza hayranım
mehmet kardeş resim biraz bozuk olduğu için biz onu beyazın kardeşi sandık fark ettiğin için saol..iyi günler

Kuşlar hakkında iyidir kötüdür demeniz otorite olarak danışma masası olmadığınızdan önemi yoktur. İnsanlarda bazen sarf ettikleri sözler neticesinde komik duruma düşerler fakat bizler bu komiklerini yüzlerine vurarak değil onların bu durumunu örteresek veya varsa hatayı olumlu yönde düzeltilmesini sağlarsak gerçek anlamda yararlı iş yapar ve geyik yapmamış oluruz. Resimler bir çok noktada aldatıcıdır... Kaldı ki konu olan Bursa Oynarı değil taklacı güvevercindir. Bilgi paylaştıkça çoğalır düşüncesinde olan biri olarak bu sitenin çok faydalı olduğu düşüncesinde olduğum için beslediğim güvercinleri paylaşayım istedim Ticari bir kaygım olmadığından kişilerin iyiymiş kötüymüş fikirleride önemli değil. Kuş yediği yemin hakkını verip görevini yapıyorsa benim için iyidir... Zaten Bursa Oynarına üstün körü baktığınızda bir güzellik göremessiniz, siz birde onu uçmaya başladığında havada görün... Yersiz yorum yaparak konu ile ilgili yeterince bilgi sahibi olmadan yorum yapmak bazen insanları komik duruma düşürebilir... Her şeye rağmen benzetme hariç yorumlarınıza teşekkür ederim.

Arap Ayna Kuyruk

Ekli dosyalar

• 151020091839.webp
    151020091839.webp
    223.3 KB · Görüntüleme: 1,329
  • 151020091835.webp
    151020091835.webp
    209.5 KB · Görüntüleme: 1,389
  • 151020091841.webp
    151020091841.webp
    255 KB · Görüntüleme: 1,400
Arap Seferli

Ekli dosyalar

• 151020091838.webp
    151020091838.webp
    199.6 KB · Görüntüleme: 1,381
  • 151020091842.webp
    151020091842.webp
    254.3 KB · Görüntüleme: 1,370
çok güzeller Maaşallah. huzurla-sağlıkla uçurmanız temennisiyle...

İyi temennileriniz için teşekkür ederim.

[dailymotion]xav47h[/dailymotion]

oyun kuşlarımızın tarasdaki görüntüsü

Geri